„Miljana, na Vašem mestu ne bih imala obraza da dišem“: Anu Rajković razljutio potez Kostine majke – Odakle toliko snage da se svađaš

Miljana Kecmanović, majka Koste K. koji je 3. maja prošle godine u OŠ „Vladislav Ribnikar“ lišio života devetoro dece i čuvara te škole, danas je nakon prvog ročišta u Višem sudu u Beogradu bila preneražena kada joj se novinarka Informera obratila s pitanjima. Ona je novinarku začuđeno pitala kako ona sme da joj prilazi uopšte, uperila je prst ka snimatelju, a njen potez je izrevoltiralo mnoge, pa i suprugu golmana Predraga Rajkovića, Anu.

Naime, Ana Rajković javno je izrazila svoju ljutnju zbog nonšalantnog ponašanja Miljane Kecmanović koja se vređala što joj je novinarka prišla, a potom je supruga našeg proslavljenog golmana poslala i poruku majci ubice iz OŠ „Vladislav Ribnikar“:

„Ne, Miljana, to nije dozvoljeno. Taman posla, zašto bi majku maloletnog ubice, čiji je DNK pronađen na čauri, neko snimao?“, ironično je zapitala Ana, koja je zatim dodala:

„Odakle ti samo toliko vedrine i snage da se svađaš? Da sam na tvom mestu ne bih imala obraza da dišem“, izrevoltirano je konstatovala Rajkovićka, koja očigledno deli mišljenje mnogih da su upravo roditelji odgovorni za potez njihovog sina.

Izvor: informer.rs