Miljana Kulić i Bebica pravili haos u Urgentnom: Vikala na doktore, tražila policiju – obezbeđenje je izbacilo

Rijaliti učesnica Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica napravili su problem u Urgentnom centru nakon što je ona napustila „Zadrugu“.

Miljana je više puta doživljavala nervne slomove, a sada je napravila scenu i ispred bolnice zbog čega je obezbeđenje moralo da je izbaci.

Kulićeva je urlala je na doktore da je pregledaju jer nije odmah primljena, pritom je zakasnila. Ljudi koji su bili prisutni iznenadili su se njenim divljačkim ponašanjem.

– Miljana je trebalo u osam sati da se pojavi u Urgentnom kako bi joj ambulantno izvadili krv. Međutim, ona se tek oko devet ujutru pojavila ispred Urgentnog i krenula da viče na doktore da je pregledaju, a pošto to nisu uradili, počela je da viče „zovite policiju“. Nakon toga je otišla na kafu u obližnji kafić, a potom se vratila u hodnik Urgentnog centra i krenula da viče da je pregledaju i da će zvati policiju. Obezbeđenje Urgentnog centra je nakon toga Miljanu izbacilo iz bolnice, pacijenti su gledali šokirani kakve probleme pravi u bolnici – rekao je dobro obavešteni izvor.

Izvor: blic.rs