Miljana i Bebica frapirali javnost snimkom: Voze Željka bez dečijeg sedišta – Kulićka u ruci drži pivo

Rijaliti učesnica Miljana Kulić objavila je na svom Instagram storiju snimak na kojem se vidi kako sina Željka (4) vozi na zadnjem sedištu, bez sigurnosnog pojasa i bez auto sedišta i ovim potezom navukla bes ljudi na mrežama.

Kulićeva je zajedno sa svojim emotivnim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom, objavila da je stigla u Beograd, a frapirajuća scena iz automobila zapanjila je sve koji su je videli.

Naime, Miljana je snimala sina Željka koji je na zadnjem sedištu sedeo bez sedišta za decu, a nije imao vezan ni sigurnosni pojas. Na sve to, Kulićeva je u ruci držala pivo koje je, kao što se može videti i na snimku, u jednom trenutku i konzumirala.

Nije prvi put da se Miljana ponaša neodgovorno kada je reč o njenom maloletnom detetu. Ona je pričala kako je njena majka Marija dobila privremeno starateljstvo nad Željkom, kako bi Miljana mogla da boravi u rijalitiju Zadruga.

Ovim povodom redakcija Telegrafa pokušala je da stupi u kontakt sa Miljanom, ali do momenta objavljivanja teksta nije odgovarala na pozive.

Izvor: telegraf.rs