Miki Đuričić nedavno proslavio rođendan: Obećao da će nakon diskvalifikacije biti samo sa porodicom – Evo šta sada radi bivši Zadrugar

Rijaliti zvezda Miki Đuričić proslavio se ućešćem u mnogobrojnim programima, od kako je izašao iz šeste sezone Zadruge, svaki slobodni trenutak koristi da uživa sa porodicom.

Tokom boravka u Beloj kući je često govorio kako mu nedostaju supruga i ćerkica Dunja, te da jedva čeka da ih vidi. Upravo zbog toga je i pobegao iz Zadruge, a tom prilikom je i diskvalifikovan.

„Dobro jutro. Evo da vam se javim, hvala Bogu kući sam, dobro smo svi. Ćerka i supruga su presrećne što me vide. Probudio sam se sada, žena sad ide na posao. Neću da pričam o razlozima izlaska, verujte mi da ja imam dobre razloge što sam izašao. Važno je da sam ja sada došao kući za praznike, i da ću Božić provesti sa porodicom, nije više rijaliti za mene. Hvala vam još jednom na svemu, nisam ni ja neka ličnost, da ste živi i zdravi, šta da vam kažem. Vidimo se nekad, negde. Jako nam je lepo, otkako sam došao kući. Možda ću i ja uskoro otvoriti Jutjub kanal. Pozdrav i nemojte se nervirati“, ispričao je Miki u svom prvom javnom oglašavanju nakon što je napustio Zadrugu.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome Miki slavi 46. rođenan a ćerkica Dunja zajedno sa njim duva svećice.

Njegovi fanovi su delili snimak po društvenim mrežama, očigledno oduševljeni porodičnim prizorom, dok Miki ne gubi vreme i učestvuje u Dunjinom odrastanju.

Izvor: kurir.rs