Mihina supruga se ponovo oglasila, objavila fotografiju i rasplakala sve: „Ljubavi, obećala sam ti…“ (FOTO)

Supruga našeg legendarnog fudbalera Siniše Mihajlovića, Arijana Rapaćoni Mihajlović oglasila se ponovo na Instagramu, objavivši porodičnu sliku sa tužnim opisom.

– Ljubavi, obećala sam ti… Ne brini, brinuću o njima. Naše najveće remek-delo. Nikada nećemo prestati da te volimo – objavila je Arijana.

Ona je sve podsetila na dane koje su proveli svi zajedno Arijana, Siniša, ćerke Viktorija i Virdžinija i sinovi Dušan, Miroslav i Nikolas nasmejani i srećni.

Arijana se juče prvi put oglasila nakon preranog odlaska našeg legendarnog fudbalera i trenera u 53. godini.

– Kad više ne budeš deo mene, iseći ću mnoge zvezdice iz sećanja, tada će nebo biti tako lepo da će se ceo svet zaljubiti u noć – objavila je juče Sinišina udovica.

Inače, Siniša je, tokom igračke karijere u Seriji A, uplovio u bračne vode sa poznatom italijanskom voditeljkom Arijanom Rapaćoni, a iz njihove bezgranične ljubavi dobili su petoro dece.

1996.godine sklopili su građanski brak u Rimu, a 2005. godine venčali su se i u manastiru u Sremskim Karlovcima.

Na njihovim pozivnicama za venčanje pisalo je da ne žele poklone, već da svi koji nameravaju da im nešto daruju pomognu Domu za nezbrinutu decu Dečje selo u Sremskim Karlovcima.

Sahrana slavnog fudbalera obaviće se u ponedeljak u Rimu, u baziliki „Santa Maria degli Angeli e dei Martiri“, objavio je „Korijere delo Sport“.

Izvor: kurir.rs