Mesijeva žena i majka se godinama ne podnose: Osvetila joj se jer joj je oženila sina – a bivšu devojku jurila tiganjem

Majka Lionela Mesija prati njegove mečeve okružena ikonama i najvatreniji je fudbalerov navijač, ali kada su u pitanju njegovi ljubavni izbori nije uvek bila puna podrške.

Argentina je postala prvak sveta na Mundijalu u Kataru, a jedan od najemotivnijih trenutaka nakon finala bio je – zagrljaj Lionela Mesija i njegove majke Selije.

Uz sedam postignutih golova, četiri asistencije i uobičajeno fenomenalnu igru Lionel Leo Mesi je na Svetskom prvenstvu 2022. još jednom pokazao da nesumnjivo spada u najbolje igrače u istoriji fudbala i odveo svoj nacionalni tim do pehara.

Mnogo je emocija bilo nakon finala s Francuskom, ali malo šta može da se meri sa trenutkom kada je Selija Marija Kućitini, Mesijeva majka, pritrčala sinu u zagrljaj kako bi zajedno proslavili najvažniji trenutak u njegovoj karijeri.

Mnogo je toga prošla porodica Mesi od Leovih prvih fudbalskih koraka u Rosariju, a slavnom sportisti je majka Selija uvek bila velika podrška u karijeri. Međutim, na privatnom planu nije uvek bilo tako…

Pre desetak godina, otkriveno je da je Selija preterano zaštitnički nastrojena kada je reč o Leovom ljubavnom životu, nakon što je njegova bivša devojka Makarena Lemos podelila priču iz dana njihove ljubavi.

Navodno su Mesi i poznata manekenka u tinejdžerskim danima bili u kratkoj vezi, a Selija nije bila zadovoljna sinovljevim izborom. Toliko je bila protiv Makarene da ju je jednom prilikom – jurila vitlajući tiganjem.

– Pratila me je i slikala dok se nisam okrenula i pitala je šta to radi. Onda je počela da me vređa. Pratila me je noseći telefon i tiganj – ispričala je Lemosova, koja je u vreme kada se viđala s fudbalerom imala 14 godina, dok je on imao 18.

Navodno je Mesijeva majka brinula da je njen sin u ovoj neprimerenoj vezi prešao granicu, što Makarena nikad nije tvrdila.

– Nikad nisam rekla da sam spvala s njenim sinom. Imala sam 14 godina, a on 18 i nisam ništa pričala o našem odnosu. Tretirala me je kao da sam niko. Izgleda da je mislila sam nešto ispričala za neki časopis, a nisam. Oni su zbunjeni – rekla je devojka koja je danas poznata manekenka.

Kako su svojevremeno pisali mediji, osim ove kratke veze, Mesi je oduvek bio zaljubljen u Antonelu Rokuco, s kojom je danas u braku, a šuškalo se da Selija nije oduševljena ni snahom. Tako se na Leovom venčanju s Antonelom 2017. pojavila odevena u – belu boju. Štaviše, u pitanju je haljina sa srebrnim detaljima koja dizajnom podseća na venčanicu.

Prve glasine o lošem odnosu najvažnijih žena u Mesijevom životu pojavile su se 2010. godine, pred Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, kada je novinar pitao Seliju hoće li njen suprug i ona ići u Afriku da navijaju za sina i pomenuo da je Antonela već tamo.

– Antonela, Antonela… Ko je Antonela? – pitala je Selija.

Ovo je, kako su pisali argentinski mediji, izazvalo takav sukob da je fudbaler rekao roditeljima da ostanu kod kuće i od tada traju tenzije u porodici, ali je Mesi demantovao ove tračeve i nazvao ih „besmislicama“. Ipak, Mesijeve majka i supruga viđene su u Kataru kako zajedno navijaju u loži, tako da nije isključeno da su vremenom izgladile odnose.

Navodno je Selijin karakter toliko nezgodan da na sinovljevu svadbu nije pozvala porodicu njegovog oca, a kada je njegova tetka jednom prilikom došla kod njih u Barselonu, Selija joj nije otvorila vrata.

Izvor: glossy.espreso.co.rs