Melina našla bogatog biznismena, Haris neće da se iseli iz luks vile: Detalji razvoda izašli na videlo

Nakon što je odjeknula vest da se Melina i Haris Džinović razvode otvorila se i pandorina kutija. Poznati par poslednje četiri godine ne funkcioniše kako treba, ali su njih dvoje pokušavali u javnosti da održe sliku srećnog braka.

Prema rečima sagovornika Kurira, Melina i Haris imaju privatni, poslovni i emotivno odvojeni život. Štaviše, dobroupućeni u njihov odnos tvrde da oboje imaju partnere. Melina je već neko vreme vezi sa poznatim biznismenom koji gradi luksuzne zgrade u prestonici, dok je pevač u kratkim avanturama sa gradskim devojkama. Što se imovine tiče, dogovor između supružnika jeste da sva imovina pripada gazdi kuće, iliti Harisu, ali da Melina može u njoj da uživa dokle god to želi. Tako da Haris živi u donjem delu luks vile, a Melina sa ćerkom u gornjem.

„Želeli su da sakriju od javnosti da se razvode i da svako želi da živi kako smatra da treba. Deca su im dovoljno velika, razumeju oni situaciju i ne mešaju se u odluke svojih roditelja. Melina ima svoju emotivnu priču, srećna je zaljubljena, ali to krije. Sa druge strane Haris je oduvek bio zavodnik i u društvu lepih i atraktivnih žena, pa mu ni to što je uveliko u osmoj deceniji ne predstavlja problem. On je Melini jasno stavio do znanja da nema nameru da se seli, niti da se imovina deli, a ona može da uživa koliko god želi dok je u toj kući koju su izgradili skoro“, ispričao je porodični prijatelj dobro upućen u razvod poznatog para.

Haris i Melina za sada ne daju nikakve izjave povodom vesti o razvodu. Ekipa Kurira srela je četvrtak pevača kada je sa sinom napuštao porodični dom na Senjaku. Delovao je rapspoloženo i tada je kratko poručio da ne želi da komentariše trenutnu situaciju. Juče su takođe bili u njhovom kraju gde su sreli njihovog sina, Kana Džinovića, koji je izašao iz automobila i po svemu sudeći je bio u nabavci. Od Harisa i Meline nije bilo traga ni glasa.

Kada je u četvrtak objavljeno da se njih dvoje razvode, najpre se oglasila Melina. Ona nije htela da komentariše te navode kada su je novinari pitali, ali ih nije ni demantovala.

„Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno“, kratko je rekla ona za Pink, dok je Haris izjavio da se sprema za put i da ne može ništa da priča.

Izvor: kurir.rs