Marija Veljković prvi put o razvodu: „Ne dozvolite drugima da stavljaju sebe ispred vas“

Već duže vreme u medijima se piše o narušenim odnosima voditeljke Marije Veljković i njenog supruga arhitekte Milana Milovanovića. Marija se punih pet meseci nije oglašavala po tom pitanju, a sada je rešila da progovori.

U svom emotivnom video zapisu, koji je objavila na Jutjub kanalu, Marija je iskreno ispirčala da joj je 2021. godina bila najteža, ali i najlepša godina.

„Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to“, rekla je Marija sa suzama u očima i naglasila da su joj deca najveći smisao života i da zbog njih želi i ima snage da se bori.

„Ja sam konačno u ovoj godini progovorila, zauzela se za sebe, rekla svoje mišljenje, rekla i stala iza toga. Ono što je moj savet svima na ovu temu jeste da ne dozvolite drugima da stavljaju sebe ispred vas. Dakle, cenite sebe, cenite to što jeste svoju posebnost. I nemojte da vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni. To vam priča osoba kojoj je to govoreno godinama. Borite se za sebe“, zaključila je voditeljka.

Izvor: story.rs