Maja Berović porodiće se u luks klinici u Gracu: Porođaj košta 7 000 evra, imaće frizera, manikira i tretman kao u banji

Pevačica Maja Berović ovih dana ulazi u deveti mesec trudnoće, a kao i svaka buduća mama odavno je napravila planove za porođaj, pa i to gde će roditi svoje prvo dete. Izbor je pao na privatnu kliniku u Gracu, gde je pevačica i vodila trudnoću.

Berovićeva će za porođaj iskeširati čak 7.000 evra, bilo da se obavi prirodim putem ili carskim rezom, a svaki dan preko predviđenog koji ulazi u ovu cenu, koštaće je 510 evra.

Maja će za ovu sumu moći da uživa u luksuzu kao da je u banji. Ovu kliniku izabrala je, prema rečima izvora, i zbog toga što postoji mogućnost dolaska frizera, manikira i pedikira u bolničku sobu. Takođe, obezbeđen je i prostor za meditaciju.

Izvor blizak pevačici navodi da je Maja potpuno posvećena trudnoći, te da je ništa drugo ne interesuje. Dodaje da povremeno obavi posao koji ne može da čeka, ali da najviše vremena posvećuje „mašti i planovima oko bebe“.

Iz Majinog PR tima rekli su da pevačica za sada ne daje izjave, potvrdivši priču izvora da je potpuno posvećena dolasku bebe.

Izvor: 24sedam.rs