Lazićevoj majci pozlilo – Za sve krivi novu snaju: „Zabranila je Darku da nas zove na venčanje, loše utiče na njega“

Otkad je u vezi sa Katarinom, Darko Lazić se totalno promenio. U rodni Brestač više ne dolazi, porodici se ne javlja, a majka i brat informacije o njemu dobijaju iz medija. Ovo je za Kurir izjavila Branka, majka Darka Lazića, koja je mnogo razočarana u poteze svog sina, za šta najviše krivi novu snajku Katarinu.

„Ne znam šta mi je sa sinom, niti gde je, niti kako je posle te nove operacije. Meni on već mesecima ništa ne priča, a i ne javlja se danima. Ova operacija mu nije trebala. Smanjio je kilažu i trenirao je, super je izgledao… Kakve sad crne operacije? Jako me je sve to nasekiralo, pod velikim sam stresom otkad sam to čula. Bilo mi je i pozlilo. Ništa mi on o tome nije pričao, to sam videla u novinama“, ispričala je Branka pa otkrila u kakvim je odnosima sa najnovijom snajom:

„Sa Katarinom nemam kontakt. Ona ga je sigurno na to nagovorila, sve je to njeno maslo. Loše utiče na njega, ali ko mene više išta pita? Darko je slepo sluša kao da nema svoj mozak. Ja sve što saznam o sinu, saznam iz novina. Zaboravio je i kuću i sve nas. Pa šta ja imam da kažem o njoj lepo kada je i Darku zabranila da nas pozove na venčanje? Vi ste mi javili da su se uzeli“, rekla je Branka i dodala:

„Čula sam i da je rekao da ga baš briga šta mi mislimo o njoj i da mi ne živimo sa njima. Da je pametan, on to ne bi rekao. Meni kao majci je to teško da slušam. To je sve zbog Katarine, ali nije on mali… Valjda će se jednom i on opametiti posle svega što je prošao u životu“, poručuje Darkova majka.

Inače, i sam Darko Lazić nedavno je u izjavi za medije naglasio da ne oseća potrebu da bilo kome polaže račune, pa ni svojoj porodici.

„Kad čovek oseti pravu ljubav, nikome se ne pravda. Kaća je starija od mene, nema niko od nas više vremena za greške. Mene briga i za to da li moji kod kuće prihvataju Kaću. Ne žive oni s njom, nego ja. Prvi put se osećam da sam stvarno zaljubljen. Ranije sam samo mislio da je tako, ali sam zapravo bio nezreo i nisam to shvatao na pravi način. Boli me uvo kako će bivše da protumače ovo što sam rekao. O njima sve najlepše“, poručio je Darko Lazić.

Izvor: svet-scandal.rs