Kompozitor žestoko napao Dušicu Jakovljević zbog Zadruge: Voditeljka mu odmah uzvratila – nije se štedela

Saško Nikolić izvređao je voditeljku Dušicu Jakovljević. Kompozitor je na svom Instagramu podelio vido klip gde je otac Bože Džonsa, Karađorđe Ristanović negativno komentarisao rijaliti u kojem je donedavno boravio njegov sin.

– Ja ću biti iskren i otvoren ja ne mogu da lažem moram biti iskren jer sam domaćin čovek roditelj sam šestoro dece imam dovoljno godina, ja ne bih poželeo ni detetu mog neprijatelja da uđe u Zadrugu. To je za mene stvarno nešto što je dno dna i nijev domaćinski. Ali sam ponosan na Božu kako je izdržao da bude normalno dete- kontstovao je on.

– Čekajte, čekajte, čekajte. Izvinite ja sam vrlo uvređena – Zašto? – Zbog toga što ste vi došli kao gost i kao roditelj jednog učesnika i preda mnom kao voditeljkom ovog rijalitin programa da je to što mi radimo i dno dna – Pa imam valjda pravo na svoje mišljenje- zaključio je on.

Tim povodom kontaktirali smo Dušicu:

– Molim vas recite mi ko je pomenuti gospodin. Prvi put čujem za čoveka. Svako svojim izražavanje, pa i na društvenim mrežama govori o svojoj kulturi. Ja svojim ponašanjem i dostojanstvom koje sam i to veče pokazala u emisiji ne bih da se spuštam na nivo čoveka kojeg i ne poznajem i koji se tako izražava. Pošto su ovo dani od Aranđelovdana pa do Božićnog posta dani praštanja oprostiću mu što je to napisao i što uopšte zaključuje takve stvari o ženi koju i ne poznaje. Sve mu najbolje želim.

Izvor: kurir.rs