Kolege se mole za Žarka Lauševića: Izašle najnovije informacije o zdravstvenom stanju glumca

Krajem avgusta odjeknula je vest o bolesti legendarnog glumca Žarka Lauševića, koji je završio u bolnici „Bežanijska kosa“, nakon što su mu ustanovili problem sa plućima.

Nakon boravka u toj ustanovi, glumac je pušten na kućno lečenje, a povodom njegovog stanja na pres konferenciji govorio je glumac Radoš Bajić koji je redovno u kontaktu sa Žarkom.

„Laušević je snažan čovek, pametan, mentalno vrlo jak. To je život, nekada naiđu i muke i problemi. On se ozbiljno nosi sa svojim problemom, redovno se čujemo. Molim Boga, a i uveren sam da će on naći snagu i da će pobediti“, rekao je Radoš Bajić tom prilikom.

Uprkos ozbiljnoj dijagnozi Žarko ne prestaje da radi. Tokom leta snimao je nastavak „Kalkanskih krugova“, a neposredno pre hospitalizacije završio je film „Ruski konzul“.

Ostalo je nekoliko manjih scena koje je trebalo da uradi za seriju, ali kako je tad već primao terapiju, predloženo je da se to uradi preko telefona. Lekari su mu savetovali da se ne napreže previše.

„Doneli su mu telefon u bolnicu i pozvao je kolegu koji je bio na setu. U toj sceni Laušević se ne vidi, već se samo čuje njegov glas. To je maksimalno koliko smo mogli da uradimo jer nismo želeli da ga previše zamaramo. Odradio je to junački“, rekao je izvor Informera.

„Kada su završili razgovor, njegov kolega sa kojim je obavio razgovor je podigao telefon, a cela ekipa je Žarka pozdravila gromoglasnim aplauzom. Pala je i pokoja suza jer su svi to doživeli veoma emotivno“, otkrio je gore pomenuti izvor.

Izvor: hellomagazin.rs