Koji svekar to radi zbog snajine karijere: Detektiv izneo detalje odnosa Vladimira i Jelene Marjanović

Detektiv Braca Zdravković analizirao je profil oca Zorana Marjanovića i svekra ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, Vladimira Marjanovića. Odnosi u porodici Marjanović godinama intrigiraju javnost, a Zdravković se zapitao jedno:

„Da li je Vladimir Marjanović bio mnogo više od svekra?“, podvukao je svojevremeno detektiv Zdravković, pa objasnio zbog čega sumnja u to.

„Vladimir je bio narcis. On je u toj kući bio gospodar duša. Mislio je da svi u kući moraju da mu budu podređeni“, tvrdi Zdravković.

Početkom 2016. godine stan koji su imali na Ceraku su Marjanovići prodali, a deo novca je svekar Vladimir uložio u Jeleninu karijetu. Takođe, vodio je brigu o tome kako se ona oblači i šminka.

„Pošto je Jelena planirala da se vrati u estradne vode, za šta joj je bila potrebna poveća suma novca zbog promocija i reklama, odlučili su se za prodaju nekretnine. Prema navodima sagovornika Kurira bliskog porodici Marjanović, iako oni već duže od decenije žive u poklonjenoj kući u beogradskom naselju Borča do 2016. godine su zadržali stan. Pošto je Jelena imala veliku želju da se vrati na muzičku scenu, krenuli su da to realizuju“, obelodanjeno je još 2016. godine.

Zdravković je iznao i dalja bizarna saznanja o životu u kući Marjanovića.

„Zoran i Jelena imali su običaj da odu kod prijatelja u goste. Ukoliko bi ostali duže Vladimir je imao običaj da po deset puta zove Jelenu na telefon, a ne svog sina, to je, priznaćete u najmanju ruku čudno“, kaže Zdravković i dodaje da je jedan film s početka devedesetih godina promenio život Vladimira Marjanovića.

„Tada je gledao film „Ponovo mrtav“ koji je potpuno promenio njegov život. Posle toga se posvetio ezoteriji i naučio da hipnotiše ljude“.

Kako detektiv navodi, problem je možda nastao kada Jelenina karijera nije išla po planu te navodi da ju je Vladimir možda planirao i za „neki drugi posao“.

Inače, Marjanovićev otac je svojevremeno u emisiji „Ćirilica“ o snaji Jeleni govorio u superlativu a onda je po Zoranovom hapšenju promenio priču i naveo da je „imala nekoliko ljubavnika“.

Inače, Marjanovići, prema saznanjima žive godinama u kući koju je Jeleninoj svekrvi Zorici poklonio jedan lokalni privrednik.

Zorica je tom čoveku pomogla nešto u vezi sa problemom sa njegovim sinom, pa joj je on zauzvart poklonio kuću. Taj čovek je pričao da mu je ona pomoću svojih „moći“ spasla sina.

Izvor: republika.rs