Ko je partner Marijane Mićić sa kojim čeka drugo dete: Sin je čuvene jugoslovenske rokenrol zvezde, a način na koji su se upoznali je urnebesan

Glumica i voditeljka Marijana Mićić donela je na svet prošle godine ćerku Anu, a sada je opet u drugom stanju i u oktobru će roditi još jednu devojčicu.

Prvu trudnoću je Marijana dugo čuvala u tajnosti, baš kao i identitet svog partnera. Miloš je inače po profesiji producent i sin je pevača Srđana Marjanovića.

Kako je jednom prilikom Marijana ispričala za domaće medije, Miloša je upoznala sasvim slučajno, na hodniku, a njihova ljubav od tada traje već osam godina.

– Upoznali smo se na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu, pa sam ga primetila – ispričala je jednom Mićićeva i ovaj susret pripisala sudbini.

– Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav – ispričala je Marijana svojevremeno, pa dodala da ju je partner umnogome promenio nabolje.

– Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je „u glavi tačan“ za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem. On je znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu „žute minute“, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum – rekla je glumica o svojoj vezi i partneru.

Izvor: blic.rs