Knez i njegova devojka šokirali putnike ponašanjem u avionu: Glasno se smejali, ljubili pa dobili opomenu od osoblja

Muzičar Nenad Knežević Knez i njegova emotivna partnerka Tatjana Tat pre par dana napravili su pravu feštu u avionu koji je leteo za Dubai.

Prema rečima izvora Kurira koji se zatekao na licu mesta, pevač i njegova devojka očigledno su popili pokoju čašicu alkohola pred polazak na put, zbog čega su bili previše opušteni i dobro raspoloženi. Toliko da su smetali ostalim putnicima jer su se konstantno smejali i kikotali.

Par se još više obradovao kad su u avionu videli Acu Pejovića. Počeli su da glasno pričaju s njim, da mu pokazuju fotografije na telefonu, a onda i da se prave selfije s njim. Pridružilo im se i nekoliko putnika koji su želeli fotografiju sa Acom, pa je nastala velika gužva, cika i vriska. Kad su stvari gotovo izmakle kontroli, jedna stjuardesa je prišla veselom društvu i opomenula ih da se utišaju.

Oni su je poslušali, ali Knez i Tatjana nisu prestali da pričaju s Pejovićem, koji je sedeo preko puta njih.

Nakon što su stigli u Dubai, Aco je otišao na jednu, a Knez i Tatjana na drugu stranu. Par je ušao u autobus koji ih je čekao po izlasku iz aviona, gde su nastavili da se glasno smeju i razmenjuju nežnosti. Na snimku koji je redakcija dobila od izvora s lica mesta vidi se kako Knežević peva i tetura se u autobusu, govori svojoj devojci „mija bela moja“ i ljubi je u usta.

Ostali putnici u prepunom autobusu, kako kaže sagovornik Kurira, glasno su komentarisali njihovo pijanstvo i bili šokirani ponašanjem ovog para. Inače, Knez i Tatjana u vezi su 11 godina i više puta su pričali o tome da planiraju venčanje.

Izvor: kurir.rs