Kija Kockar otvorila dušu: Ne može da zaboravi Slobu i Lunu, srećna je zbog Draška i odlazi iz Srbije

Rijaliti učesnica i pevačica Kristina Kija Kockar nakon dugog vremena otvorila je dušu i progovorila o mnogim stvarima koje je muče, ali i o novinama koje joj se dešavaju.

Kija je pre nekog vremena u Turskoj kupila stan, pa planira preseljenje tamo.

„Nedavno sam kupila stan u Turskoj koji trenutno izdajem, ali imam u planu da kupim još jedan u koji bih se preselila. Kada mi se sve smuči i kada budem poželela da pobegnem od svega, to će biti moja oaza mira. Iskreno, mogla bih i da živim tamo. Volim njihovu klimu, hranu, sve mi prija, a i već sam tamo dobijala poslovne ponude tako da bih imala siguran izvor prihoda“, kaže Kija.

Otkrila je da je zbog ljubavi odlučila da živi u našoj zemlji, ali zbog poznatih događaja više nema šta da traži ovde.

„Volim Srbiju, ali oduvek sam sebe videla u inostranstvu. Od detinjstva sam želela da budem svetski putnik, što sam i bila, a nadam se da ću za nekoliko godina ponovo postati. U Srbiju sam se vratila isključivo zbog ljubavi“, priča pevačica.

Kiju su spajali sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem, a evo šta kaže o odnosu sa njim:

„Zahvalna sam novinarima što su me spojili sa Draškom jer smo mi ranije bili samo poznanici, a sada se čujemo svaki dan“.

Na pitanje da li je prebolela bivšeg supruga Slobu i zaboravila na situaciju sa Lunom Đogani, Kija je odgovorila: „Ta bol i izdaja koju sam doživela se nikada ne može zaboraviti“.

Izvor: kurir.rs