Katarina Radivojević u svedočenju otkrila šta se zapravo desilo sa Zvezdanom Slavnićem i Oliverom Jojanovićem

Zvezdan Slavnić je ispred jednog kluba 1998. godine upuucao Olivera Jovanovića zbog svađe. Glumica Katarina Radivojević te večeri je bila u takozvanoj „crvenoj sobi“ koja se nalazila u sklopu lokala „Četiri sobe“ gde je počeo sukob.

Glumica je u svedočenju demantovala Zvezdanove, kao i navode njegovih prijatelja, da se s drugaricom izazovno plesala, te tvrdi da sukob nije ispao zbog njih dve, kao što je Slavnić izjavio.

Takođe, Katarina u svom svedočenju iznosi činjenicu da se sve brzo odigralo, kao i da je s drugaricom Kristinom Šušom bila ispred Urgentnog centra dok su lekari davali sve od sebe da spasu Olivera Jovanovića te 1998. godine.

– Te večeri sam izašla zajedno sa svojom drugaricom Kristinom Šušom i sa svojim prijateljima Uglješom Vlajkovićem i njegova dva druga Oliverom Jovanovićem i Maksom. Kad smo ušli u tu „crvenu sobu“, ja nisam gledala koga ima okolo niti sam primetila to drugo društvo. Kristina i ja smo počele da igramo i tvrdim da nisam igrala provokativno, kako su oni izjavili. To je bio sasvim normalan moderan ples, gde smo ona i ja igrale jedna s drugom… – izjavila je Katarina na saslušanju povodom ubistva njenog druga Olivera, pa opisala kako se sve odigralo brzo, te da se takozvana crvena soba za nekoliko minuta ispraznila:

– Ja sam otišla u toalet na početku i za to vreme je moja drugarica dobila piće od Zvezdana, koga sam poznavala iz priče jer se moj dečko poznaje s njim. Kristina i ja smo u jednom trenutku otišle do di-džeja i tu smo se zadržale oko pet minuta. Kada smo se vratile, nikoga nije bilo iz našeg društva, a takođe je soba bila poluprazna iako je bila puna pre toga. Pitala sam konobara šta se događa i rekao mi je da je nastala neka frka. Posle deset minuta smo izašle i nikoga više nije bilo. Taj Marjan (jedan od vlasnika lokala „Četiri sobe“, a Zvezdanov drug) nam je rekao da je nastala neka frka i na moje pitanje gde su on mi je rekao da su otišli na Urgentni centar.

Nakon toga Radivojevićeva je rekla pred sudom da su se drugarica i ona odmah uputile u Urgentni centar kada su saznale šta se desilo, te da su tamo zatekle i svoje društvo – Uglješu i Maksa, koji su bili van sebe.

– Onda smo Kristina i ja otišle do Urgentnog centra, gde smo zatekli Maksa i Uglješu. Čim smo došli u Urgentni centar, policija nas je pitala šta se desilo i nismo imali nikakav kontakt sa Maksom i Uglješom. Maks je onako bio očajan, a nas dve smo plakale i ništa nismo pričali. Kasnije smo odvedeni u SUP, gde smo dali izjave, kao i ovde pred sudom – izjavila je Katarina.

Izvor: kurir.rs