Karleuša se ne zaustavlja – Nakon Prijovićke ismejela i Brenu zbog stajlinga, pa potkačila i dizajnera

Jelena Karleuša nedavno je javno prozvala Aleksandru Prijović, o čemu su danima brujale sve društvene mreže. Jelena je istakla da smatra da je njena muzika „davna prošlost“ i nazvala je „trešom“, a posle Prijovićkinog trećeg uspešnog i krcatog koncerta u Štark Areni, nastavila je u istom stilu, kada se dotakla i Lepe Brene.

Pevačica je na svom storiju objavila i podržala mišljenje jedne korisnice, koja je Prijovćku nazvala „neharizmatičom“, a Brenu „začetnikom treša“, što je izazvalo lavinu reakcija, a sada se ponovo oglasila, ali je ovog puta glavna tema – Brenin stajling.

JK je najpre u svom silu najpre napisala „Ko oblači moju voljenu Brenu i zašto taj nije u zatvoru zbog zločina?“, a zatim je nastavila još žustrije:

„Joj sad mi rekoše da mučeni Boris Demonde pravi Breni onaj pakao. Ljudi, taj nesrećni liknije nikakav dizajner, prijavio se na audiciju za igrače, za moj koncert na Ušću samo da bi me upoznao, kao moj fan.Naravno nije prošao, ali je počeo da mi šalje neke lančiće koje je pravio, i meni bilo žao pa sam mu pomogla i dala hleb u ruke. A onda je lik počeo da priča bajke kako se druži sa mnom, čuva mi decu itd, pa sam ga se otarasila. Pevačice, pazite se lažnih dizajnera“ poručila je Jelena u svom stilu.

Izvor: mondo.rs