Jovana Jeremić obrazložila zašto se iznenada povlači iz medija: „Potreban mi je mir“ – U februaru okreće novi list

Voditeljka Jovana Jeremić aktivna je na društvenim mrežama i u javnosti i svakodnevno se oglašava na razne teme. Osim toga, ona se rado odaziva i pozivima da gostuje na različitim televizijama i u različitim formatima, ali sada je odlučila da to promeni.

Naime, voditeljka je nedavno objavila da se povlači iz medija, a sada je obrazložila i zbog čega.

„Vikend sada počinje petkom. Gledamo se od sutra samo na Pinku. Jer RTV Pink je porodica. Za sve one koji nisu razumeli, povlačenje iz medija znači da me neće biti na drugim medijima u februaru, osim na mom poslu i mojoj fotelji za koju sam se krvavo borila i izborila. Mene u životu uspeh ne menja. Osim na bolje. Svim svojim kolegama sam dala sve što je bilo potrebno. Sada je meni potreban mir zbog svega što spremam u ovoj 2024.godini. RTV Pink je moja druga kuća. Moje utočište i moj beg od svega što sam preživela i pobedila u prošlosti. Moja sigurna i bezbedna teritorija. Moj azil. Zato se Pink voli i poštuje“,napisala je Jovana na svom Instagramu.

Voditeljka inače već neko vreme uživa u ljubavi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, a kako je najavila, uskoro će se preseliti kod njega u vilu u Grockoj.

Izvor: telegraf.rs