Joško Gvardiol priznao da voli žene starije 30 godina od njega: Javno pozvao poznatu pevačicu da mu se javi

Joško Gvardiol je trenutno jedan od najplaćenijih hrvatskih fudbalera, a veliku pažnju na Svetskom prvenstvu privukao je maskom koju nosi preko lica. Zbog toga je dobio i najviše nadimaka, od kojih se jedan posebno istakao – Zoro!

Gvardiol je sa svojih 20 godina vrlo uspešan, a trenutno nastupa za bundesligaša Lajpcig. Njegov šarm nemoguće je ne primetiti na konferencijama, a pripadnice lepšeg pola lude su za njim.

Joško je nedavno gostovao u HRT-ovoj emisiji „Knjaz kod Vatrenih“, gde je govorio o mnogim temama, pa je tom prilikom otkrio dosta o ljubavnom životu i ispričao nešto što mnogi do tada nisu znali.

„Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad treba mir, nekad osetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi porodica“, priznao je Gvardiol.

Pošto mu devojke same prilaze, želeći da ostvare kontakt sa njim, fudbaler i ne mora toliko da se trudi da ih osvoji.

„Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je devojka prišla i dala papirić na kojem je bio njen Instagram profil“, prisetio je on i dodao koje kriterijume treba da ispuni buduća gospođa Gvardiol – „Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava porodice!“, poručio je on.

Ono što je posebno odjeknulo u javnosti, jeste njegova lista najlepših žena na svetu. Fudbaler je istakao da su mu najlepše žene Anđelina Džoli, Šakira, dok je na prvom mestu Džej Lo.

Na pitanje da li voli starije žene, on je iskreno priznao da voli, te da je u tom fazonu – „Malo starije, da, da, 30 godina starije.“

Takođe, pokazao je veliku hrabrost, otvoreno i javno pozvavši Dženifer Lopez da mu se javi na Instagramu.

Izvor: stil.kurir.rs