Jelisaveta Orašanin ima pomoć u kući, ali sama kuva: Za dadilju izdvaja 2.000 evra, ali jedan uslov stoji u ugovoru

Mnoge zvezde, i svetske i domaće, imaju velike probleme sa dadiljama, ali ne i Jelisaveta Teodosić. O njenoj deci stara se bebisiterka, koju ova poznata glumica plaća čak 2.000 evra mesečno.

Jelisaveta i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić žive život na relaciji Beograd-Bolonja, baš kao holivudski džet-set, međutim, oni se prema svojim zaposlenima i posluzi odnose kao prema članovima svoje porodice. Za svoju decu pronašli su dadilju preko preporuke, a je ona jedino morala da potpiše ugovor o tajnosti, kako bi se ovaj poznati par obezbedio da pojedinosti iz njihovog života ne izađu u javnost.

Kod njih u kući trenutno rade dve bebisiterke, jedna od njih živi s njima 24 sata, a druga dolazi kao ispomoć, kad je porodica u Beogradu i Valjevu. Nakon pauze zbog druge trudnoće Jelisaveta se nedavno vratila na scenu Beogradskog dramskog pozorišta, i to premijerom komedije „Laž“. U narednim mesecima će češće biti u Beogradu, gde snima i seriju „Drim-tim“, pa ne može da sama brine o svoje dvoje dece. Ona svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojom porodicom. Njena deca idu i u vrtić, kako bi se družila sa svojim vršnjacima.

– Meni je porodica na prvom mestu i baza nam je Bolonja. Deca tamo idu u vrtić. Bolonja je miran grad, porodični, što nam u ovom periodu života apsolutno odgovara. Deca su nam mala, u blizini je park, sve nam je blizu. Koncentrisani smo jedni na druge, pa uživamo. Bolonja je super pozicionirana, tako da, kad se poželimo većih gradova, putovanja, muzeja, onda sednemo u voz i sve nam je na sat-dva. Lepo se snalazimo tamo – rekla je glumica.

Ona je takođe otkrila da zna i da kuva:

– Sve spremam. Je l’ izgleda kao da ne znam da kuvam? (smeh) Imam decu, kako da ne kuvam? Svaki dan kuvam.

Međutim, ni obaveze i organizacija oko porodice,priznaje, nisu joj teško pale.

– Mislim da je stvar samo u dobroj organizaciji. Ako unapred isplanirate, uvek morate da ostavite mesta za nešto neisplanirano. Ja sam poznata kao dobar organizator, tako da unapred sve isplaniram. I kad su snimanja, volim da se o svemu dogovorimo zbog organizacije svih, tako da meni, iskreno, to ne predstavlja problem. Posebno zbog toga što već šest godina ne živim u Srbiji, pa sam se navikla. – rekla je glumica.

Glumice su poznate po tome da koriste pomoć dadilja, a u medijima se najviše pisalo o Jovani i Željku Joksimović. Ovaj bračni par ima troje dece i, kao i Jelisaveta Teodosić, pa su imali angažovane dve žene koje su brinule o deci. Mediji su pisali da su za to bile plaćene 1.000 evra. Podsetimo, cena vrtića je oko 5.500 dinara, a usluga dadilja kreću se mesečno od 35.000 do 70.000 dinara.

Izvor: kurir.rs