Jelena Krunić žestoko osudila Maju Marinković: „Pod hitno ti treba psihijatar! Šta sve nečeš uraditi za rejting Taki? Ma sram vas bilo!“

Gošće novinara Ivana Gajića, u emisiji Puls Srbije bile su Jelena Ilić i Jelena Krunić.

Nakon što ih je voditelj pitao da prokomentarišu izjavu oca Maje Marinković, Takija, koji je rekao da kada bi Majin telefon dospeo u pogrešne ruke, razveo bi mnogo brakova, pa je u studiju nastao pravi haos. Obe gošće emisije žestoku su komentarisale Maju Marinković, a po Takiju još više!

– Samo me zanima s kim se Maja ne dopisuje? – zapitala se Jelena Krunić.

– Znam Takija, samo se pitam da li se ljubav ćerke kupuje samo novcem. Ćerka ti kaže da je depresivna već dve godine i ti kažeš ćerko idemo kod psihijatra. Psihijatar nije pao s neba, kod njega se ide kao što ideš kod ortopeda kad slomiš nogu – žestoko je rekla Krunić te je još dodala:

– Zašto devojka malo ne iskulira onu stvar?! Zašto ne iskulira da ženama krade muževe?

Zatim se u diskusiju ubacila Ilić, koje se zaprepastila zato što se Taki, hvali ponašanjem svoje ćerke.

– Mislim da je najgore od svega to što njen otac uopšte govori ovakve stvari i to ponosno. Kao da se hvali time kad kaže Moja ćerka razvodi brakove – rekla je Milić, a zatim se druga Jelena obratila direktno u kameru i Takiju postavila jedno pitanje:

– Druže šta sve nećeš uraditi za rejting? Evo lično te pitam. Sram te bilo!

Zatim je Jelena Ilić nastavila sa zaprepašćenjima i osudama na račun Takijevog ponašanja:

– Zamisli da posle užasnih stvari koje uradiš u nekom rijalitiju sebi i drugima kao što sam ja uradila, tvoji roditelji na to budu ponosni?! Moja majka je meni rekla da se stidi mog ponašanja. Rekla mi je – Išla sam pognute glave gradom dok se ti nisi smirila – rekla je Jelena Ilić, a povodom intimnih snimaka Maje Marinković iz rijalitija rekla je:

– Ja bih sve u životu dozvolila, ali da moje s******** odnose gledaju kod kuće moji baba i deda, i cela moja familija, to je neprihvatljivo.

Izvor: kurir.rs