Jelena Karleuša i Duško Tošić uhvaćeni zajedno na splavu: Fotografija u sekundi zapalila društvene mreže (FOTO)

Nema šta se poslednjih godina nije pisalo o Jeleni i Dušku. Javnost je prebrojavala njihovu imovinu, odmeravali su skandale i izjave, mediji sus se bavili njihovim svađama, pod lupom posmatrali svaki njihov korak i čekali razvod do kog još uvek nije došlo. Jelena Karleuša i Duško Tošić nisu okončali brak, iako su javnost obavestili da su povodom tog pitanja angažovali advokate.

Zbog ćerki Nike i Atine, navodno su promenili mišljenje i rešili da spuste loptu. Iako njih dvoje o tome ne govore, priča se da i dalje žive zajedno.

Jelena, kao dete razvedenih roditelja, svesna je da raspad porodice veoma negativno može da utiče na odgoj njenih ćerki, pa sve radi kako bi to izbegla.

Pre samo par godina pevačica i sportista živeli su svoju ljubavnu bajku koja je počela davne 2006. godine. Za ljubav Jelene Karleuše i Duška Tošića, tada mladog reprezentativca Srbije i fudbalera francuskog Sošoa, saznalo se u avgustu 2006. godine, kada je objavljeno da su srećno zaljubljeni.

Uslikani su tada u zajedničkom večernjem izlasku povodom njenog rođendana, a način na koji su razmenjivali nežnosti pokazivao je da je veza ozbiljna.

Jelena Karleuša i Duško Tošić brak su sklopili godinu i po kasnije na savršenoj ceremoniji na bazenu, a veoma brzo su postali i roditelji dve ćerke. Reč je o drugom braku pevačice, prethodno je bila u braku sa Bojanom Karićem.

Izvor: story.rs