Jedan fudbaler Srbije našao se među 11 najboljih u mundijalskom kolu: Svi mu čestitaju na velikom zalaganju i dobrom učinku

Zvanična stranica Mundijala objavila je najbolju postavu za drugu rundu takmičenja grupne faze, a na listi najboljih našao se i jedan reprezentativac Srbije, bez obzira što su Orlovi remizirali 3:3 sa Kamerunom.

Ovu titulu poneo je naš bek Andrija Živković koji je sa dve asistencije i odveo Srbiju do prednosti od 3:1 protiv afričkog sastava, ali je u nastavku propuštena šansa da se trijumfuje.

Najbolju ocenu od svih prisutnih u prvih 11 imao je Portugalac Bruno Fernandeš koji je bio dvostruki strelac protiv Urugvaja. Osim njih istakli su se još Abubakar koji je bio veoma zapažen upravo protiv Srbije, ali i golman Poljske Ščesni.

Inače, pred reprezentacijom Srbije nalazi se težak zadatak. Oni će u petak odmeriti snage sa reprezentacijom Švajcarske, a za dalji prolazak u takmičenje biće im potrebna pobeda. Jedini uslov jeste da Kamerun ne napravi „čudo“ i pobedi Brazil. Tada će se gledati da razlika pobeda Srbije protiv Švajcarske i Kameruna protiv Brazila bude barem +2 u korist Orlova.

Izvor: telegraf.rs