Ivan progovorio o susretu sa sinom: „Teže mi je nego juče“ – Miljana i Marija zaplakale, ovo su najemotivnije scene u Zadruzi

U Zadruzi je pušten video-klip Ivana Marinkovića i njegovog prvog susreta sa sinom. Zadrugari su ponovo ogledali jedan od najemotivnijih trenutaka, prilikom čega su mnogi od njih zaplakali.

„Miljana, ti si sinoć rekla da ne znaš kako da reaguješ na lepe stvari je mnogre potresla. Ti si blistala sinoć, dok si sve ovo gledala“, rekla je voditeljka Ivana Šopić.

„To mi je bila želja, Ivana. Ne mogu sada da pričam“, kratko je rekla Miljana Kulić.

„Ona je sama mnogo vezana za oca“, nadovezala se njena majka Marija.

„Imala sam sve, oca, majku i divnu porodicu. Nisam nikada osetila nikakvu oskudicu“, priznala je Miljana.

„Ivane, tvoja spontanost je doprinela da sve ovo bude ovoliko emotivno“, istakla je Ivana Šopić.

„Teže mi je nego juče. Juče sam se osećao kao da se ništa nije ni desilo. Sada mi je nešto došlo, ali dobro. Ništa sve je okej“, rekao je Ivan.

Kako si se osetio, kada si ga podigao?, upitala je Ivana koga su tokom izlaganja savladale emocije, pa mu je prišla Zorica.

„Video sam ga skoro, ali sam nekako imao utisak kao da nikada nismo bili razdvojeni. Juče sam bio pod utiskom, ali ne volim da pričam sada o tome. Ono što sam i juče rekao iza toga stojim. Potrudio sam se da mi to ne bude glavni razlog mog učešća ovde. Ovo jeste najbitnije, ali ovo što se do sada dešavalo neće biti bitno. Znam da nema šta više loše da se desi, kada smo on i ja u pitanju. Bio sam svestan okolnosti svega što su donele sve ove godine. Juče sam rekao da ide sa iskustvom sve. Kolko sam tokom života bio brzoplet“, istakao je Ivan.

„Polako“, dodala je Ivana.

„Koliko sam bio brzoplet, toliko sam za ove stvari“, rekao je Ivan.

„Nemoj da plačeš, ajde“, rekla je Zorica.

„Rekao sam da sam za mnoge stvari bio jako brzoplet, što nije valjalo. Nisam ja jedini pametan ovde, ali su se sklopile kockice. Siguran sam da ništa ne može da pokvari njegov i moj odnos. Ne treba da pričam kakav ću ja imati odnos sa Miljanom, Marijom ikli Sinišom. Što on bude stariji, sve že biti manje važno. Svi treba da živmo svoje živote. Druge stvari te preokupiraju, mislimo da će se to rešiti samo od sebe, ali kada shvatimo da je od svega najbitnije to dete, onda je to druga priča“, rekao je Ivan.

Izvor: kurir.rs