„Istina je, trudna sam“: Aleks potvrdila lepe vesti i otkrila kog je pola beba – O Filipu ni reči

Da najlepše vesti dođu kada im se najmanje nadamo dokaz je pobednica prošle sezone Zadruge, Aleksandra Nikolić koja je za domaće medije potvrdila radosne vesti.

Nakon brojnih spekulacija o trudnoći i prepiski koje je obelodanila Maja Marinković kao dokaz da ju je Car varao sa njom, Aleksandra je rešila da prekine ćutnju.

Kako je objasnila, blagosloveno stanje ju je učinilo najsrećnijom ženom na svetu, pa je posvećena samo lepim stvarima koje je čekaju iako je nedavno raskinula sa dečkom Filipom Carem čije dete čeka.

„Istina je, jesam trudna i nosim devojčicu. To je trenutno ceo moj svet. Apsolutno me niko i ništa više ne interesuje sem nje. Trenutno razmisljam o tome kako da opremim bebinu sobicu i to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem. Molim vas za razumevanje i privatnost“, potvrdila je Nikolićeva lepe vesti.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno napustila verenika Filipa Cara i vratila se u Beograd kako bi našla mir i sklonila od problema koje su imali tokom zajedničkog života. Da li će dete doneti promene na bolje u njihovom odnosu ili ne, ostaje da se vidi. Svakako, odluka da zadrži dete je najbolja koju je donela u životu.

Izvor: alo.rs