Hit oglas u Srbiji pokrenuo novi trend – soba na dan: U centru grada je, cena je priča za sebe, a evo ko može da je iznajmi

Pored mnogo oglasa za izdavanje stanova i kuća u Srbiji, a naročito u Beogradu koji je prvi po visokom cenama, veliku pažnju javnosti privukao je jedan oglas, koji je veoma specifičan.

Naime, veoma često viđamo oglase u kojima se izdaje stan na dan, jer je prednosti vlasnicima veoma velika, od lakog održavanja do brze i unosne naplate. Naravno, jedini uslov je da imate klijente koji su pristojni, međutim to je rizik koji prati i svaki drugi biznis.

Nakon ekspanzije stanova na dan, u našoj prestonici se pojavio novi trend – izdavanje sobe na dan. Prosečna cena za centar i okolinu je dvadesetak evra, koliko je ranije koštao ceo stan.

Do pre par godina, u centru Beograda mogli ste da iznajmite stan na dan po ceni od 20-25 evra, dok su se neke luksuznije varijante izdavale za 40-50 evra i naviše.

Nakon veoma turbulentnog perioda u svetu nekretnina, inflacije i celokupne krize, povoljan i dobar stan je kao igla u plastu sena. Skoro nemoguće je pronaći ga.

Po informacijama iz oglasa, ova soba ima svega 10 kvadrata, nalazi se u ulici Kneza Miloša, na opštini Savski venac, i kako je striktno navedeno, izdaje se samo nepušačima.

Osim tih informacija, piše još da se soba izdaje „isključivo ženskim osobama, na dan ili nekoliko dana“. Kao benefit je navedena blizina medicinskih ustanova kao i centra grada.

Izvor: kurir.rs