Haos na romskoj svadbi od milion evra: Sreli se Mile Kitić i Sandra Afrika – Njegov gest frapirao prisutne

Najspektakularnije svadbe prave Romi gastarbajteri. Ne žale ni dinara za dobar provoda, a darežljivi su i prema pevačima – za nastupe im daju desetine hiljade evra tako da pevači ne propuštaju takva veselja, i ne smeta kada moraju da pevaju kolegama s kojima nisu u dobrim odnosima.

Tako su na jednoj svadbi od milion evra u Berlinu, gde se na krovu hotela okretao vo na ražnju, zajedno nastupali Sandra Afrika i Mile Kitić koji su nekada sarađivali, a odavno su u svađi.

Na svadbi u centru Berlina, koja je trajala više dana, najpre je zapevala Selma Bajrami, koja je na startu napravila atmosferu za pamćenje. Na sve strane letele su novčanice, a ni jedna nije bila ispod 50 evra.

Sandra Afrika, je inače vrlo tražena na romskim veseljima, i plaćaju joj više od 10.000 evra da im peva. Ono što je obeležilo ovo veselje jeste i frapantan postupak Mileta Kitića koji se isplazio Sandri Africi kad je stigao u salu.

Na ovoj svadbi svirao je orkestar Borka Radivojevića koji važi za jedan od najkupljih orkestara i njihova cena je od 15.000 do 20.000 evra.

Izvor: kurir.rs