Haos na beogradskom splavu: Vranješ pretio Dušku Tošiću, umalo da dođe do fizičkog okršaja

Pevačica Jelena Karleuša danima je u fokusu medijske pažnje zbog prozivki koje je uputila na račun nekoliko uspešnih koleginica, a sada je u centar interesovanja došao i njen suprug Duško Tošić.

Kako Kurir prenosi, na jednom beogradskom splavu došlo je do sukoba između Tošića i Ognjena Vranješa, a tamo je bio i fudbaler Aleksandar Prijović. Ognjen je, kako dalje navodi pomenuti list, navodno prišao Tošiću i pozvao ga da izađe napolje da se obračunaju.

„Bilo je veoma napeto. Vranješ je sedeo sa prijateljem za jednim stolom, za drugim je bio Prijović sa svojim društvom, a Tošić je naknadno došao. Video je Ognjena i nasmejao mu se. Vranješ mu je prišao, uneo mu se u facu, verbalno ga napao, konkretno očitao bukvicu i pozvao ga da izađe napolje, ali se Tošić pravio da ga ne poznaje. Delovalo je kao da mu nije svejedno i da se uplašio. Kada je video da sa Vranješom nema šale i da je situacija ozbiljna, pokušao je da smiri strasti. Ognjen je tada rekao: ‘Kada umeš da pretiš batinašima izađi sad napolje’. Tada je skočilo obezbeđenje da spreči tuču“, otkrio je izvor Kurira koji se našao na licu mesta.

Kako dalje navodi, tada je Prijović prišao Vranješu.

„Svi su videli da se situacija zakuvava. Prijović je došao do Tošićevog stola, nazivao ga pogrdnim imenima i predložio Vranješu da izađe napolje i da sačeka Duška. Vranješ je sve i svašta govorio Tošiću direktno u lice, na šta je ovaj ćutao.Tošić se nije mrdnuo, zapravo, sačekao je da Ognjen ode sa splava. Tek kad se uverio da je bezbedno, otišao je kući. Veliki broj ljudi, među kojima je bilo i onih iz javnog života, bio je u potpunoj neverici zbog scene kojoj su prisustvovali“, završava izvor.

Izvor: kurir.rs