Filip Pat progovorio o svojoj bivšoj ženi Leontini: Ovo je prava istina, nije štedeo reči

Iako je imala nekoliko dugih veza, između ostalog sa Željkom Joksimovićem, a kasnije i sa Mikijem Perićem, Leontina Vukomanović rekla je „da“ muzičaru Filipu Patu posle samo tri meseca veze.

Par se venčao krajem septembra 2009, a ono čuveno „u dobru i zlu do kraja života“ potrajalo je do 2013. godine. U hram svete Petke, gde su se zavetovali na večnu ljubav. U aprilu 2010. godine dobili su ćerku Luciju, ali bračna idila, nažalost, nije dugo trajala, te su se razveli.

Odnos koji su negovali Leontina Vukomanović i Filip Pat, poslednjih deset godina, koliko i traje period od kada više nisu zajedno, imao je uspone i padove, ali ovaj bivši par zauvek povezuje ćerka Lucija.

Ono što mnoge interesuje jeste u kakvim su odnosima ovi bivši supružnici, da li se slažu, a rođendan Filipa Pata koji je bio pre nekoliko dana bila je prilika da bivši muž Leontine Vukomanović odgovori i na to pitanje.

Naime, bivši Leontinin muž je danas u srećnom braku i ima dvoje dece a treće je na putu. Dok je slavio svoj rođendan želeo je da pokaže koliko je srećan što ima svoju decu, te se tako zahvalio i ženama koje su mu ih rodile.

– Danas punim 47 godina, imam dvoje i uskoro troje dece. Hvala i Leontini i Maši što su mi omogućile da upoznam šta je ljubav prema i ljubav od dece. Moja najveća sreća je što sam dobio život i stvorio život – objavio je Filip pre nekoliko dana.

Jednom prilikom pevačica je objašnjavala zašto se razvodila od supruga, te je rekla da joj je drago što se izborila da ne zavisi od muškarca.

– Imala sam problem sa udajom i prvi put, jer sam osećala da nisam bila spremna za ceo život – rekla je Leontina, ali je zaista lepo videti da bivši muž Leontine Vukomanović i ona i dan danas neguju prijateljski i dobar odnos, čim jedno drugom javno zahvaljuju. A sve je to zarad sreće njihovog deteta.

Izvor: story.rs