Filip Car dobio 20.000 evra da Dejanu otme Aleksandru: Nikolićeva potvrdila da gaji jake emocije prema njemu

Filip Car čim je prošle nedelje ušao u rijaliti Zadruga, odmah se bacio u osvajanje Aleksandre Nikolić, koju je Dejan Dragojević javno ostavio pre tri dana.

Car je ozbiljan rijaliti igrač, pa se spekuliše da je za osvajanje starlete dobio 20.000 evra. On se unapred dogovorio da napravi novi ljubavni zaplet. Ako se tome pridoda i to da je Nikolićeva pre Carevog ulaska u „Zadrugu“ bacila oko na Zvezdana Slavnića, kojeg je zbog odnosa s njom ostavila žena Ana, onda se ova ponuda Filipu i te kako isplati.

– Ti si došao ovde da bih ja napravila neku glupost – rekla mu je Aleks. Car joj je to indirektno potvrdio:

Moram da se priberem i sredim, vuče me, a ne smem da radim te stvari, nije dobro. I u pravu si, nego se ti ljutiš kad ti ja kažem – naveo je on.

Nikolićeva je potom potvrdila da gaji jake emocije prema njemu.

– Joj što bih volela da mogu da pričam, a ne mogu da ti kažem. Slobodna si, slobodna sam? – rekla je Aleks, koja je saznala da ju je ostavio Dejan.

Car je pohvalno pričao o Dejanu i govorio Aleksandri da ne bi trebalo da pređu granicu, ali sasvim suprotno radi, što su mnogi gledaoci rijalitija shvatili kao deo njegove taktike.

– Rekla si mi sad, primio sam k znanju. Ne mogu ja sam hodati ovuda, jer si mi rekla kako stoje stvari. Napravićemo ozbiljan problem ako se vežem s nekim. Da ne bismo došli u problem, nećemo se pogledati, tako ću naštelovati. Koliko god da mi prija, ali za tvoje dobro, ne želim ti loše. Imaš dobrog dečka, ja sam ga zgotivio, koliko god je nekad čudan bio. Mi smo i korektni, ne želim da mu pravim problem ni tebi ni sebi – istakao je Filip, ali je brzo počeo da zavodi Aleksandru i odrađuje ono za šta je plaćen.

Izvor: kurir.rs