Evo zašto je starleta javno šutnula Bilala a Zvezdan ljubavnicu poslao za Crnu Goru: Sprema se after, isplivali svi detalji raskida

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić stavili su tačku na svoju ljubav, a u istom danu je sevnula vest da su raskinuli Maja Marinković i Bilal Brajlović.

Starleta je na svom Instagram profilu objavila sliku iz kreveta sa nepoznatim muškarcem, pokazavši tetovažu koju on ima preko leđa, a uz to je napisala „Izvini Biki“.

Na društvenim mrežama se sada povela priča da je ovo Maja namerno uradila da bi odvela Zvezdana Slavnića na čuveni after parti, o čemu su se dogovarali još tokom trajanja Zadruge 6.

– Anđela u Crnu Goru, ovaj (Bilal) u Bosnu, sprema se after – glasila je poruka koja se pojavila na jednoj Instagram stranici.

Podsetimo, Anđela je otputovala u Crnu Goru kod roditelja, a Zvezdana Slavnića je ostavila u Beogradu.

Inače, Marinkovićeva je u Zadruzi otkrila da je zaljubljena u Slavnića, te da će uraditi sve da ga opet osvoji i razdvoji od Anđele.

– Potražiću Zvekija odmah posle rijalitija! Obožavam ga, mnogo mi nedostaje. Prema meni je bio divan, nikad mi nije rekao ružnu reč. Želim da budem s njim. Zaljubila sam se! – rekla je Maja tada cimerima, i otkrila da je sigurna u to da će Zvezdan ostaviti Anđelu zbog nje.

Izvor: kurir.rs