Evo šta se dešava sa Anđelom nakon raskida sa Zvezdanom: Komšije razvezale jezik i oplele po njoj – „Ponosno šeta, kako je nije sramota!“

Anđela Đuričić svojim ponašanjem pred kamerama zaprepastila je domaću javnost, a zbog nasilničkog ponašanja je i diskvalifikovana iz rijalitija.

Roditelji su, kako su mediji prenosili, bili toliko razočarani u ćerku zbog njenog degutantnog ponašanja u rijalitiju, da od sramote nisu izlazili iz kuće.

Anđela se nedavno vratila u Crnu Goru, odakle redovno obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama kako se provodi u Đenovićima. Inače, u medijima se pojavila vest da su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić raskinuli.

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica otišla je u Crnu Goru kod svojih roditelja. Ona je opet na meti komšija, koje nemaju lepe reči za nju.

– Video sam Anđelu dok je šetala sa drugaricom pored mora, ne znam šta da kažem… Ona se ponaša kao da se ništa nije desilo, kao da se mesecima nije blamirala javno. Ponosno šeta, smeje se, čak mi se čini svim silama se trudi da privuče pažnju na sebe, iako je bespotrebno jer posle onog blamiranja ne znam kako može tako da se ponaša, ja bih se pokrila ušima – rekao je poznanik Đuričićeve.

– Mislim da ona još nije svesna svog ponašanja u rijalitiju, i da smo sve, ali baš sve gledali. Verovatno ni nema predstavu šta smo sve videli, em što je imala intimne odnose, ona se i skidala gola pred kamerom. Ne znam šta da kažem, baš je mnogima neprijatno iznenađenje – rekao je.

Ipak, ima i onih koji Anđelu Đuričić ne osuđuju.

– Ona je mlada i naravno da greši, ne kažem da je u redu sve ono što je radila, ali ne treba je ni stavljati na stub srama. Samo kad se setim koliko su se i ostale blamirale… Zaljubila se, emocije su je ponele i eto… Ako joj je porodica oprostila, mislim da je sve drugo manje bitno – rekla je jedna starija komšinica.

Izvor: kurir.rs