Evo kako izgleda kuća koju Nikola Jokić gradi u rodnom Somboru: Luksuzno imanje za malu Ognjenu (FOTO)

Nikola Jokić proglašen je za MVP NBA lige, a iako može da uživa u luksuzu u inostranstvu, on se uvek rado vraća u rodni Sombor gde gradi novu kuću za svoju porodicu.

Ekipa novinara posetila je porodičnu kuću Jokića u kojoj je odrastao, ali i novu, još veću, koju slavni košarkaš gradi za svoje najmilije.

U pitanju je impozantno imanje, a evo kako izgleda nova kuća Jokića.

Nikola Jokić je najpre živeo na četvrtom spratu zgrade u ulici Gruje Dedića, zatim su se roditelji preselili u dvorište sa dve kuće.

Roditelji i danas žive u toj kući, a Nikola na kilometar na kružnom toku prema Subotici i Bezdanu gradi novi luksuzni dom. Somborci taj potez zovu Venac, između te dve ulice je kupljeno pet parcela na kojima se nalazilo pet kuća, da bi se sagradila nova.

Srušene su sve kuće i sada se gradi nova kuća za Strahinju, Nikolu i Nemanju, gde će najverovatnije braća provoditi leto.

Kuća spaja dve ulice koje su paralelne što svedoči o impresivnoj veličini, ima ogromnu betonsku ogradu u vojvođanskom stilu koja je veća nego uobičajeno, što znači da će Jokić želeti sa sačuvaju svoju intimu.

Naš poznati košarkaš Nikola Jokić izgradio je košarkašku karijeru vrednu divljenja. Mnogi se pitaju da li bi on zaista danas bio ono što jeste da pored sebe nije imao ženu koja ga je bezgranično volela i podržavala u svemu.

Njegov veseli duh i smisao za humor, ali i šarm bili su ključni da pre više od deset godina kada je upoznao svoju sadašnju suprugu, lepu Nataliju Jokić, ranije Maćešić. Njih dvoje su se upoznali tokom srednje škole, a on je jednom prilikom objasnio i kako se to dogodilo.

– Upoznali smo se 2013. preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala – setio se Jokić.

Nikolina supruga je oduvek planirala da krene put obrazovanja. Uprkos činjenici da je bila u dugoj vezi sa poznatim košarkašem, ona nije zapostavila studije. Natalija je u Americi diplomirala psihologiju na Metropolitan Stejt univerzitetu.

Izvor: blic.rs