Dragana Mirković godinama nije razgovarala sa ovim pevačem: „Ujela me za srce nekoliko puta i to joj nikada neću zaboraviti“

Najpre su se mnogo voleli, pa godinama nisu razgovarali, a sada su opet zajedno. Iako zvuči kao neki ljubavni vikend-roman, radi se o poslovnom odnosu dve folk zvezde, i to Mileta Kitića i Dragane Mirković.

Ranije su njih dvoje sa kolegama iz „Južnog vetra“ pevali širom regiona, i imali su veliku popularnost, a i privatno su negovali prijateljstvo i jedno o drugom govorili biranim rečima. A onda su 2009. godine prekinuli svaki mogući kontakt.

Svako se držao svoje priče kako je do toga uopšte došlo. Preklapalo se jedino činjenica da je Mile Kitić održao koncert u beogradskoj „Areni“ i da Dragana Mirković nije došla.

− Nemam ništa protiv Dragane. Ona ima odličnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima dobru familiju i ostvarena je žena u svakom pogledu. To što se među nama dogodilo je privatna stvar, a vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala. Rekla mi je da će biti gost, a onda da ne može. Na kraju je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se naljutio – rekao je Mile.

Dragana je tada u saopštenju rekla da ju je Mile pitao da li bi njena DM sat televizija mogla da podrži medijski, što je prihvatila bez ikakvog interesa.

− Mile je tada mog supruga i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora da ja nastupam, ni kao solista, ni kao deo nekadašnjeg „Južnog vetra“. TRebao je da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču.

− Rešila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gde me nisu ni zvali – rekla je tada Dragana i dodala da je neprijatno iznenađena odlukom starijeg kolege da za koncert iskoristi slogan zajedničke pesme „Jači nego ikad“, a da je prethodno uopšte ni ne pita za saglasnost.

− Ona je mene ujela za srce nekoliko puta i to joj nikada neću zaboraviti, a nije samo koncert u pitanju. Želim joj sve najbolje, ali ne bih želeo da imam nikakav kontakt sa njom. – rekao je Mile Kitić do pre godinu-dve. A onda se preko noći sve promenilo.

„Još jedno divno druženje“, objavila je Dragana Mirković uz sliku sa Miletom Kitićem posle zajedničkog održanog koncerta.

Izvor: hellomagazin.rs