Dnevni horoskop za 8. decembar 2021. Vodolije, priželjkujete više nego što je moguće

Ovan

Ljubav: Pokušavate da odložite susret sa jednom osobom, ali to je samo privremeno rešenje. Suočavanje sa istinom donosi olakšanje. Posao: Potrudite se da Vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Zdravlje: Sačuvajte samopouzdanje, prijaće Vam kreativan odmor.

Bik

Ljubav: Ne dozvolite da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Blizanci

Ljubav: Osećate emotivni uzlet, neko Vas inspiriše za dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe. Posao: Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije, nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Rak

Ljubav: Reagujete razdražljivo, preterivanje u izlivima osećanja i novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu. Posao: Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Zdravlje: Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

Lav

Ljubav: Imate utisak da Vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu. Posao: Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike, koji računaju na Vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Devica

Ljubav: Potrudite se da sačuvate optimističko raspoloženje i poverenje u partnera. Neko će Vas obradovati na izuzetan način. Posao: Obratite pažnju na različite susrete ili interesantne ideje koje imaju bitan uticaj na dalji tok poslovne saradnje. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate kreativnu energiju.

Vaga

Ljubav: Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko podstiče Vaše nezadovoljstvo. Posao: Ako Vam je stalo da sačuvate dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa novim izazovima. Zdravlje: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja, prijaće Vam relaksacija.

Škorpija

Ljubav: Preosetljivo reagujete na različite sitnice, dok partner stvari posmatra drugačijim očima i smiruje tenziju. Posao: Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspešnim rezultatima. Okolnosti se menjaju, procenite najbolji trenutak za akciju. Zdravlje: Delujete napeto, opustite se uz odgovarajućem društvu.

Strelac

Ljubav: Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za zabrinutost. Posao: Nalazite se u dobroj prilici da povlačite paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Jarac

Ljubav: Stišavajte svoje afekte. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda. Posao: Nedostaje Vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama. Nemojte donositi brzoplete odluke. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite ono što dobijate. Posao: Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Sačuvajte poslovne interese. Zdravlje: Obratite pažnju na snove.

Ribe

Ljubav: Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od nepotrebnih uzbuđenja. Posao: Velike ambicije ne treba da Vas navedu na pogrešno ponašanje. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i poruke koje dobijate. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opustanja, prijaće Vam.