Dnevni horoskop za 4. decembar 2021: Device, očekuje vas manji novčani priliv

Ovan

Danas je vaš dan! Možete se nadati novčanoj nagradi ili unapređenju na poslu za sav trud koji ste ulagali proteklih meseci. Postoji jedna osoba koja pokušava da vam se približi, ali niste zainteresovani. Dobro se osećate.

Bik

Sampuzdanje vam je poljuljano. Međutim, taj period brzo će proći, ne brinite. Oni koji su u braku mogu se nadati poboljšanju odnosa sa bračnim partnerom. Posetite lekara radi kontrole.

Blizanci

Konačno možete predahnuti. Period krize je iza vas. Rasterećeni ste i osećate se dobro. Pokušajte da razgovorom pronađete kompromis sa partnerom.

Rak

Pred vama je jako važan susret sa jednom osobom koja će uticati na vašu poslovnu karijeru. Ostavite dobar utisak i sve će biti u redu. Promenite loše navike.

Lav

Niste organizovani kada je reč o trošenju novca. Povedite računa o tome. Na polju ljubavi imali ste buran period, sada je vreme da se smirite. Pojačajte fizičku aktivnost i boravite u prirodi.

Devica

Očekuje vas manji novčani dobitak i par uspeha na poslovnom planu. Pred vama je i šansa za honorarnim poslom. Svoje vreme i pažnju posvećujete osobi koja to ne zaslužuje. Problemi sa leđima.

Vaga

Sa vama je odličan tim kolega koji će vam pomoći da posao koji je značajan za vaš položaj privedete kraju. Dogovor kuću gradi, pa se dogovorite kako ćete podeliti poslove. Očekuje vas novo poznanstvo. Problemi sa disanjem.

Škorpija

Previše ste posvećeni poslu, ali sami ste tako hteli izabravši tu poziciju. Pred vama su mogućnosti za započinjanje nove emotivne veze. Čuvajte se promaje.

Strelac

Ljudi previše veruju u vas, tako da morate opravdati poverenje. Budite spremni za svaku akciju. Slobodni ste i to vam prija. Danas je težak dan za vas.

Jarac

Opterećeni ste nevažnim stvarima u životu. Tako nećete ostvariti uspeh. Posvetite pažnju na primarne situacije. U emotivnom smislu niko vam se ne približava, jer ste se povukli u sebe. Relaksirajte se.

Vodolija

Pažljivo donosite odluke, jer vas brzopletost može puno koštati. Raspoloženi ste i uživate sa voljenom osobom. Spremate jedno iznanađenje partneru. Muči vas nizak pritisak.

Ribe

Nezadovoljnis te poslom koji obavljate. Razmišljate o promeni profesije. Poslušajte savete voljene osobe, on vas poznaje najbolje. Pratite svoje snove.

Izvor: stil.kurir.rs