Dnevni horoskop za 30. novembar 2022. Škorpije, sigurno je samo ono što je „provereno“ – Ribe da se spuste na zemlju

Ovan

Ljubav: Zabrinuti ste zbog događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja. Posao: Nudi Vam se dobra prilika kojom možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Potrebno je da proverite nove informacije. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

Bik

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Potrudite se da budite »pozitivno nametljivi« ili nezaobilazni u meri kojoj je poželjno pri emotivnim susretima. Posao: Ako ste informisani i preduzimljivi, očekuje Vas dvostruki dobitak. Upotrebite svoje skrivene adute. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, opustite se.

Rak

Ljubav: Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način u ljubavnom odnosu, morate imati dobru volju i određene manire kao svoj »zaštitni znak«. Posao: Obratite pažnju na nove informacije, budite u trendu ili ispred drugih kada se rešavaju važne poslovne dileme. Zdravlje: Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav

Ljubav: U privatnom životu, budite dovoljno promišljeni u izjavama i uzdržani u ponašanju pred partnerom. Posao: Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u neprijatnu situaciju ili u poslovno-finansijski gubitak. Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Devica

Ljubav: Važno je da se osećate prijatno uz voljenu osobu. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Posao: Budite pažljiviji pred osobom koja Vas obavezuje na određene uslove ili na poslovno-finansijsku saradnju. Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.

Vaga

Ljubav: Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja. Učinite sve što je potrebno da ostvarite zajedničko zadovoljstvo. Posao: Neko Vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga ima svoju povratnu cenu i značenje. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje Vas duhovno ispunjavaju.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga da se uljuljkujete lažnim nadama ili emotivnim fantazijama. Sigurno je samo ono što je »provereno«. Posao: Svoje interese ne treba da vezujete samo za određeni tim saradnika, već dozvolite sebi mogućnost šireg pogleda na poslovnu angažovanost. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Strelac

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Posao: Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive ponude. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Jarac

Ljubav: Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Posao: Sve ima svoju granicu ili cenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Zdravlje: Olakšajte svoju savest, prijaće Vam relaksacija.

Vodolija

Ljubav: Počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu. Posao: Ponekad je teško prepoznati tim koji pobeđuje i stranu koja gubi. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Ribe

Ljubav: Neko određuje pravila ponašanja, a Vama preostaje da se pomirite sa »zadatom ulogom«. Naravno, to Vam se ne dopada. Posao: Neko Vam predlaže neobičnu ideju ili lagodniji način poslovanja. Nema razloga da se ponašate nadmeno ili rasipno u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i naporne obaveze.