Dnevni horoskop za 29. novembar 2022. Blizanci konačno do novčanog dobitka – Strelčevi se loše osećaju

Ovan

Ljubav: Nedostaje Vam suzdržanost ili emotivna diskrecija u bliskim kontaktima. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila. Posao: Potrebne su Vam poverljive informacije. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama koje nude privremeno rešenje. Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Bik

Ljubav: Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na Vašu odluku, nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere. Posao: Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji, pokažite dodatnu meru odgovornosti. Zdravlje: Dozvolite nekom da Vas oraspoloži, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Posao: Delujete raspoloženo i imate dobre ideje. Važno je da osetite psihološku ili materijalnu sigurnost. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Rak

Ljubav: Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način u ljubavnom odnosu, morate imati dobru volju i određene manire kao svoj »zaštitni znak«. Posao: Obratite pažnju na nove informacije, budite u trendu ili ispred drugih kada se rešavaju važne poslovne dileme. Zdravlje: Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav

Ljubav: Neko Vas uzbuđuje ili Vam privlači pažnju, više nego što ste spremni da priznate. Delujete tajanstveno. Posao: Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica

Ljubav: Neko Vas nagovara da donesete važnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost pred bliskom osobom. Posao: Kada uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Pokažite više smisla za praktične vrednosti. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Vaga

Ljubav: Potrebno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko uhvati na »delu« ili Vas iznenadi. Posao: Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Potrudite se da završite započete poslove. Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u svoja osećanja ili reči koje izgovora voljena osoba. Delujete isuviše strogo. Posao: Neko Vam nameće različite obaveze. Izbegavajte javnu raspravu i situacije koje Vas dodatno zamaraju. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Strelac

Ljubav: Ništa nije bezazleno, kao što izgleda. Partner budnim okom prati Vaše kretanje i ponašanje. Posao: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Zdravlje: Izbegavajte rivalske odnose.

Jarac

Ljubav: Delujete uznemireno, teško pronalazite svoju »mirnu luku« i emotivni predah. Nedostaje Vam poverenje u jednu blisku osobu. Posao: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas psiho-fizički iscrpljuju. Neko od saradnika može da odradi i Vaš deo posla. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekoj interesantnoj temi, akumulirajte pozitivnu energiju.

Vodolija

Ljubav: Delujete nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama. Posao: Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a Vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.

Ribe

Ljubav: Važno je da se osećate prijatno u krugu porodice. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Posao: Mnoge stvari na poslovnoj sceni izgledaju drugačije nego što ih predstavlja neko od saradnika. Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.