Dnevni horoskop za 23. novembar 2022. Ribe, sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak

Ovan

Ljubav: Stišavajte svoje afekte. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda. Posao: Nedostaje Vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama. Nemojte donositi brzoplete odluke. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Bik

Ljubav: Osmeh zadovoljstva na nečijem licu predstavlja najlepšu potvrdu zajedničke sreće i osećanja koja Vas ispunjavaju. Posao: Potrebno je da definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko zajedničkih interesa. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Nalazite se u emotivnom neskladu. Više Vam smeta partnerova euforija, nego osećaj lične dezorijentisanosti i emotivna nesigurnost. Posao: Ako Vam je stalo da sačuvate svoje poslovne interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama. Zdravlje: Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Rak

Ljubav: Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Posao: Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Zdravlje: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

Lav

Ljubav: Emotivne dileme ne treba produbljivati pogrešnim odgovorima, partner očekuje da ispunite svoja obećanja. Posao: U susretu sa saradnicima, povremeno Vam nedostaje strpljenje i smisao za diplomatske manire. Zdravlje: Predahnite i usporite svoj ubzani ritam.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Posao: Izbegavajte poslovni rizik na koji Vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila i da se zaštitite od neprijatnosti. Zdravlje: Budite uzdržani, izbegavajte afektivno ponašanje.

Vaga

Ljubav: Reagujete impulsivno prema bliskoj osobi, morate imati strpljenja i razumevanja za nečije slabosti. Posao: Diplomatija ponekad postaje neizbežna, ali u želji da osporite nečije mišljenje Vama nedostaje prava mera. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da se namećete u nečijem prisustvu. Ponekad velika upornost donosi suprotan efekat. Posao: Teško Vam je da donesete dobru poslovnu procenu i konačnu odluku bez nečijeg znanja. Izbegavajte preteranu razmetljivost. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Strelac

Ljubav: Raspoloženi ste za novu romansu i ne krijete svoje namere. Priželjkujete da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i duši. Posao: Nove ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju Vašu originalnost u razmišljajnju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva. Zdravlje: Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše psihofizičko stanje.

Jarac

Ljubav: Pokušajte da razumete nečiju slabost. Nema potrebe da »kažnjavate« voljenu osobu. Posao: Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i dodatne obaveze. Zdravlje: Izbegavajte konfiktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Vodolija

Ljubav: Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Posao: Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promenama. Zdravlje: Šira društvena angažovanost deluje pozitivno na Vašu mentalnu ravnotežu.

Ribe

Ljubav: Nema razloga za emotivnu nesigurnost, osmislite atraktivnu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Posao: Vazno je da primenjujete uspešne recepte. Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi. Pokrenite mastu.