Dnevni horoskop za 20. decembar 2021. Škorpije, partner nema dovoljno volje da vam ugodi

Ovan

Ljubav: Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Posao: Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promenama. Zdravlje: Šira društvena angažovanost deluje pozitivno na Vašu mentalnu ravnotežu.

Bik

Ljubav: Planirajte susret sa osobom koja u Vama pokreće emotivne talase, potreban Vam je pozitivan impuls. Oslonite se na snagu svojih osećanja. Posao: Neko Vas opterećuje test situacijama. Nemojte dozvoliti da poslovni nesporazumi utiču na Vaše kretivno raspoloženje. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivno raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Ograničite svoje emotivne želje i očekivanja na »razumnu meru«. Bez obzira na upornost, ne možete da promenite partnerovu odluku. Posao: Delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Obratite pažnju na nečiji koristan savet. Zdravlje: Važno je da uskladite svoj razum i osećanja.

Rak

Ljubav: Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje, voljena osoba kao da nema previše razumevanja za Vaše ćudljivo ponašanje. Posao: Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno velom neizvesnosti. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte neke »loše« navike.

Lav

Ljubav: Razmislite na koji način treba da šarmirate ili odobrovoljite ljubavnog partnera. Posao: Ne budite razmetljivi pred saradnicima, na vreme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i neka sportska aktivnost.

Devica

Ljubav: Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite empatiju i razumevanje u svakom pogledu. Posao: Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga Vas očekuju različiti komentari. Zdravlje: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka podrška.

Vaga

Ljubav: Pažljivije analizirajte nečije ponašanje, jer u emotivnom dijalogu postoje stvari koje se uočavaju tek sa određene distance. Posao: Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namerama. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Škorpija

Ljubav: Partner razume Vaše želje, ali nema dovoljno volje da Vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati Vaše namere. Posao: Gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu, potrebno Vam je alternativno rešenje. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i svoju unutrašnju ravnotežu.

Strelac

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku. Posao: Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac

Ljubav: Zanemarili ste nečija osećanja, glas savesti Vas podseća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom. Posao: Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju, stoga prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka praktičnim rezultatima. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Vodolija

Ljubav: Nema potrebe da se suprotstavljate voljenoj osobi, pokažite dobru volju i popustljivost. Ljubavni dijalog donosi novu radost. Posao: Slobodno prihvatite izazov na osnovu ličnog iskustva i posao koji donosi značajnu materijalnu korist. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana i boravak u prirodi.

Ribe

Ljubav: Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu u dvoje. Posao: Očekuje Vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno, da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.