Dnevni horoskop za 19. decembar 2021: Vage, pred vama su značajne odluke

Ovan

Budite obazrivi i ne verujte mnogo drugim ljudima. Ljudi svojim pričama mogu da vas zbune. Od voljene osobe doživećete razočarenja. Spremite se na ozbiljan razgovor.

Bik

Pod velikim ste pritiskom zbog velikih obaveza. Sastavite plan i vodite se njime. Nezainteresovani ste za voljenu osobu pa je moguća svađa. Muči vas nesanica.

Blizanac

Imaćete nesporazume se nadređenima. Željni ste pažnje i lepih trenutaka sa voljenom osobom. Međutim, partner nije zainteresovan za vaše probleme. Moguća prehlada.

Rak

Snalažljivi ste, ali nije vaš period. Poslovi vam ne idu od ruke. Poslušajte prijatelje, žele vam dobro. Voljena osoba vas je razočarala jer je nezadovoljna. Problemi sa kolenima.

Lav

Budite korektni prema kolegama, vežno je da ispoštujete dogovor. Smetaju vam neke stvari u vezi, razgovarajte sa partnerom. Moguć je pad imuniteta, unosite više vitamina.

Devica

Izbegavajte ljude koji su jaki samo na rečima. Nemate dobar odnos sa voljenom osobom, zapitajte se malo, možda i vi grešite. Nizak pritisak.

Vaga

Čekaju vas važne poslovne odluke, slobodno iznesite svoje predloge. Na ljubavnom planu željni ste promena. Problemi sa nesanicom.

Škorpija

Imaćete značajne poslovne ponude, izaberite onu najisplatljiviju. Nekim nevažnim prolemima pridajete veliki značaj. Relaksirajte se, potreban vam je odmor.

Strelac

Ne odustajte od odluke koju ste doneli na poslovnom planu. Kontrolišite svoje impulsivne postupke. Obuzdajte svoje postupke. Iznenadite voljenu osobu, zaslužila je to.

Jarac

Morate se pomiriti sa tim da su ponekad tuđe ideje bolje od vaših. Obratite pažnju na svoje emocije, niste ih na vreme pokazali i sada se kajete zbog toga. Smanjite alkohol.

Vodolija

Ne pružajte velika obećanja, za koja ste na početku sigurni da nećete moći da ih ispunite. Jedna avantura vas može naterati da sve igubite. Moguća je loša cirkulacija.

Ribe

Lako možete doneti neku pogrešnu odluku u vezi sa poslom. Ako niste sigurni možete se posavetovati sa poslovnim partnerom. Pred vama su prijatni trenuci sa voljenom osobom koja je prepuna nežnosti kada ste vi u pitanju.

Izvor: stil.kurir.rs