Dnevni horoskop za 17. decembar 2021. Vodolije, imaćete problem sa donošenjem odluka

Ovan

Ljubav: Reagujete razdražljivo, preterivanje u izlivima osećanja i novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu. Posao: Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Zdravlje: Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

Bik

Ljubav: Zatajili ste pred voljenom osobom i tražite novo opravdanje za svoje postupke. Odgovor je u prilagođavanju. Posao: Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite dosadašnju strategiju. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata Vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Posao: Budite mudri, važno je da svoj uspeh uklopite u prosečna merila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove.

Rak

Ljubav: Partner ne obraća pažnju na Vaše komentare, imate utisak da Vas drži po strani u odnosu na neke »tajne planove«. Posao: Dokazivanje pravde u ovom trenutku nije Vaš primarni cilj. Ne možete da utičete na nečije ponašanje. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Lav

Ljubav: Prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na voljenu osobu. Važno je da uvidite svoju grešku. Posao: Imate utisak da trpite loše uticaje i ne želite da prihvatite različita pravila koja Vas ograničavaju u izražavanju. Zdravlje: Izbegavajte konflikte situacije, sačuvajte prisebnost duha.

Devica

Ljubav: Nemojte zanemariti nečije želje ili potrebe. Budite iskreni prema voljenoj osobi. Posao: Delujete angažovano, ali imate loš predosećaj. Bolje funkcionišete samostalno nego u grupi. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije ili javnu raspravu.

Vaga

Ljubav: Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja, ali Vi ste tolerantni i puni razumevanja za osobu koja koristi Vašu dobru volju. Posao: Budite mudri i prihvatite nečiji savet, kako biste sprečili dodatne komplikacije. Okolina ne razume u potpunosti sve Vaše ideje. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Škorpija

Ljubav: Potrebno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko dovede pred svršen čin i u neugodnu situaciju. Posao: Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Gubite dragocenu energiju na neke sporedne situacije. Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Strelac

Ljubav: Partner želi da Vam izađe u susret, ali ima pogrešnu procenu. Progovorite sa više emocija pred bliskom osobom. Posao: Budite uzdržani i na negativne komentare, nemojte odgovarati po sličnom principu. Poželjno je da podstičete pozitivnu atmosferu. Zdravlje: Važno je da kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Jarac

Ljubav: Delujete zabrinuto. Ali, izbegavajte princip kažnjavanja ili rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Imate predosećaj da Vas neko zavarava ili da Vam izmiče dobra poslovna prilika. Sačekajte na bolje uslove. Zdravlje: Važno je da pravilno kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Vodolija

Ljubav: Teško Vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali Vam nedostaju konkretni odgovori. Posao: Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Zdravlje: Izbegavajte rivalstvo i konfliktne situacije.

Ribe

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančani sluh i »široke vidike« za zajedničke planove. Posao: Nemojte rešavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, opustite se.