Dnevni horoskop za 16. decembar 2022. Rakovi postižu veliki uspeh, Ribe da poslušaju unutrašnji osećaj

Ovan

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Posao: Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Bik

Ljubav: Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na Vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Posao: Postoje različite okolnosti koje Vas usporavaju, neko ne želi da sasluša Vaše ideje. Nemojte tražiti nemoguće. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Blizanci

Ljubav: Delujete rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da razuverava Vaše sumnje. Posao: Nedostaje Vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja. Prihvatite novu lekciju o poslovnim odnosima. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Rak

Ljubav: Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem očekujete emotivni susret. Posao: Propratne komplikacije na putu do cilja postaju nevažne kada Vas očekuju uspešna priznanja ili zadovoljstvo. Zdravlje: Važno je da uspostavite psihofizičku ravnotezu.

Lav

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Devica

Ljubav: Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje namere, ali nedostaje Vam volja da se angažujete pred bliskom osobom. Posao: Ponekad određeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cenu ili granicu. Zdravlje: Upotrebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite napetost.

Vaga

Ljubav: Voljena osoba dobro poznaje Vašu ćud i karakter, ne možete da sakrijete svoje raspoloženje. Samo se zavaravate. Posao: Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Škorpija

Ljubav: Delujete napeto, počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume. Posao: Pažljivije analizirajte odgovore koje dobijate od bliskih saradnika, svako ima svoju teoriju i vesto brani svoje poslovne interese. Zdravlje: Izbegavajte neke naporne ili stresne situacije koje Vas zamaraju.

Strelac

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje. Priuštite sebi neke lepe »sitnice« i dobro društvo. Posao: Saradnja Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila, kao i na uvažavanje različitih afiniteta. Zdravlje: Unosite više tečnosti u organizam.

Jarac

Ljubav: Pažljivije analizirajte nečije ponašanje, jer u emotivnom dijalogu postoje stvari koje se uočavaju tek sa određene distance. Posao: Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namerama. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Vodolija

Ljubav: Očekujete više od onog što partner može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje preteruje ili koristi pogrešne izgovore. Posao: Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite naćin ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Zdravlje: Nema potrebe da se suviše zamarate, prijaće Vam relaksacija.

Ribe

Ljubav: Sačuvajte emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje za osobu koja ima važnu ulogu u Vašem životu. Posao: Imate dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite svoje zamisli. Budite za korak ispred drugih. Zdravlje: Potrebna Vam je dobra volja.