Dnevni horoskop za 13. januar 2022. Bikovi, višak ponosa može da vas navedene na pogrešan zaključak

Ovan

Ljubav: Stalo Vam je da očarate svog partnera, planirajte romantičnu zabavu u skladu sa zajedničkim raspoloženjem i afinitetima. Posao: Odbijate da prihvatite nečiju uslugu, koja Vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Bik

Ljubav: Suočavate se sa ironijom u ljubavnom životu, činite pogrešan korak koji Vas nepotrebno udaljava od voljene osobe. Posao: Višak ponosa može da Vas navedene na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju.

Blizanci

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijskih uspeh. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Rak

Ljubav: Očekuje Vas emotivna radost i zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu. Posao: Ne dopadaju Vam se nečije ideje, ali umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za svoje saradnike. Zdravlje: Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.

Lav

Ljubav: Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite zabavu u dvoje. Posao: Očekuje Vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Devica

Ljubav: Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje, voljena osoba kao da nema previše razumevanja za Vaše ćudljivo ponašanje. Posao: Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno velom neizvesnosti. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte neke »loše« navike.

Vaga

Ljubav: Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače više od »skupih poklona«. Posao: Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Postoji granica zajedničkog uvažavanja u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju. Posao: Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

Strelac

Ljubav: Neko Vas nagovara da donesete važnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost pred bliskom osobom. Posao: Kada uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Pokažite više smisla za praktične vrednosti. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Jarac

Ljubav: Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite isuviše strogi prema voljenoj osobi. Posao: Pažljivije analizirajte osobu koja ima presudnu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji, kako biste zaštitili svoje interese. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Vodolija

Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. »Male nežnosti« donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu. Posao: Imate dobre ideje, ali neko Vas odbija. Ne dozvolite da se poslovni nesporazum bitno odražava na Vašu koncentraciju ili volju. Zdravlje: Podstičite kod sebe odlučnost, samopouzdanje i jaku volju.

Ribe

Ljubav: Latentna nesigurnost koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti, da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi. Posao: Potrebno je da realno procenite situaciju na poslovnoj sceni. Ono što lepo zvuči, ponekad je daleko od realnosti. Zdravlje: Izbegavajte situacije u kojima osećate psihološki pritisak.