Dnevni horoskop za 13. decembar 2021. Device, suviše brinete bez razloga

Ovan

Ljubav: Prijaće Vam susret sa jednom bliskom osobom. Neko u Vama pokreće lanac pozitivnih asocijacija i nove emotivne želje. Posao: Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u Vama prevlada nesigurnost. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Bik

Ljubav: Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite obostrane strasti. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećujete procenom tuđih vrednosti. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Blizanci

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao što biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i razumevanja. Posao: Pozitivni uzori mogu da Vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.

Rak

Ljubav: Sačuvajte optimizam i poverenje u partnera. Neko će Vas obradovati u velikom stilu i na izuzetan način, vredan poštovanja. Posao: Informacije koje Vam neko saopštava imaju korisno značenje. Važno je da pravilno sagledate sve poslovne mogućnosti. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Devica

Ljubav: Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava misli ili ono što oseća. Budite strpljivi. Posao: Bez obzira na Vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu početnu procenu. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad je nužno upotrebiti »tajnu formulu«, koja donosi veliki uspeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posedujete profesionalne manire. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju psihofizičku formu.

Škorpija

Ljubav: Pokušajte da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti da odgovori na Vaše potrebe. Budite strpljivi. Posao: Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa saradnicima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere. Zdravlje: Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

Strelac

Ljubav: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalošt i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije. Zdravlje: Učinite nešto u prilog lepšem izgledu i dobrom raspoloženju.

Jarac

Ljubav: Veće značenje imaju »detalji« koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Posao: Nečija priča po Vašem mišljenju deluje neubedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate kondiciju.

Vodolija

Ljubav: Važno je da se osećate prijatno uz voljenu osobu. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Posao: Budite pažljiviji pred osobom koja Vas obavezuje na određene uslove ili na poslovno-finansijsku saradnju. Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.

Ribe

Ljubav: Bez obzira na velika očekivanja, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba ili neku »utešnu varijantu«. Posao: Dok Vi trpite zbog negativnih uticaja, Vaši saradnici deluju bezbrižno i ne obraćaju pažnju na Vaše zamerke. Zdravlje: Podstičite kod sebe umerenost i samokontrolu.