Dnevni horoskop za 11. novembar 2022. Blizanci, prihvatite ono što dobijate – Rakovi da odgovore na nečiji poziv

Ovan

Ljubav: Nedostaje Vam emotivna podrška, potisnite sujetu i pokažite svoja iskrena osećanja pred bliskom osobom. Posao: Ponekad nije lako ostvariti pozitivne rezultate, ali sve se svodi na dobro planiranje i na precizne poteze. Zdravlje: Važno je da se dobro zaštitite od negativnih uticaja.

Bik

Ljubav: Neko Vam salje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje Vaše prisustvo. Uživajte u emotivnim kontaktima koji Vas ispunjavaju zadovoljstvom. Posao: Delujete samouvereno, imate dovoljno energije i dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite ono što dobijate. Posao: Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Sačuvajte poslovne interese. Zdravlje: Obratite pažnju na snove.

Rak

Ljubav: Budite nežni i maštoviti u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Posao: Probleme je lakše rešiti uz nečije prisustvo ili dogovor. Prihvatite nečiji koristan savet. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Lav

Ljubav: Osećate emotivni uzlet, neko Vas inspiriše za dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe. Posao: Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije, nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Devica

Ljubav: Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepo i korisno. Sjajno se dopunjavate. Posao: Obratite pažnju na različite detalje u pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Vaga

Ljubav: Bolje je da svoje misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se isuviše zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane. Posao: Polazite od pogrešnih informacija. Morate imati više hrabrosti i samopouzdanja da zavedete nova pravila u odnosu sa saradnicima. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

Škorpija

Ljubav: Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na Vaš ljubavni život. Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima i sa više optimizma. Posao: U većini situacija umete da prilagodite osnovne kriterijume prema svojim interesima i da se izborite za bolje uslove. Zdravlje: Posvetite pažnju nekim vedrim i zabavnim sadržajima, opustite se.

Strelac

Ljubav: Važno je da dobro razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Posao: Ulivate poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Ljubav: Očekuje Vas emotivno zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu. Posao: Ne dopadaju Vam se nečije ideje. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za saradnike. Zdravlje: Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Ljubav: Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja. Učinite sve što je potrebno da ostvarite zajedničko zadovoljstvo. Posao: Neko Vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga ima svoju cenu odnosno protivuslugu. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje Vas duhovno ispunjavaju.

Ribe

Ljubav: Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da Vam »polaže sve račune«. Posao: Pažljivije analizirajte okolinu i nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na rivalske odnose. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.