Dnevni horoskop za 10. novembar 2022. Jarčevi, suočavate se sa novim komplikacijama

Ovan

Ljubav: Sreća je potencijalno na Vašoj strani, postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Posao: Delujete nesmotreno i dozvoljavate nekom da razotkrije Vaše poslovne namere. Svakom se dešava omaška. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihički potresaju.

Bik

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Posao: Delujete raspoloženo i imate dobre ideje. Važno je da osetite psihološku ili materijalnu sigurnost. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Ljubav: Nema razloga da proveravate voljenu osobu. Morate razumeti da postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu. Posao: Ponekad suočavanje sa istinom zahteva veliku hrabrost, ali saradnici nemaju volju da se suprotstave svim negativnim uticajima. Zdravlje: Važno je da se rasteretite suvišnih briga.

Rak

Ljubav: U momentima delujete tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta Vaše misli. Posao: Umete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmeravate događaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

Lav

Ljubav: Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija, opustite se.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu. Posao: Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete u odlučujućem trenutku na pravom mestu. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog poveravanja sa bliskom osobom.

Vaga

Ljubav: Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem očekujete emotivni susret. Posao: Propratne komplikacije na putu do cilja postaju nevažne kada Vas očekuju uspešna priznanja ili zadovoljstvo. Zdravlje: Važno je da uspostavite psihofizičku ravnotezu.

Škorpija

Ljubav: Primećujete da se nešto neobično dešava sa partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim pitanjima. Posao: Imate jasne ciljeve i uporno branite svoje poslovne interese, očekuju Vas različiti komentari u krugu saradnika. Zdravlje: Dajte sebi vise oduška i opustite se od napornih obaveza.

Strelac

Ljubav: Potreban Vam je trenutak inspiracije da pokrenete lavinu nečijih osećanja i da osetite intimnu sreću. Posao: Stalo Vam je da se ponašate kao perfekcionista koji sve stvari drži pod strogom kontrolom. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak. Posao: Suočavate se sa novim komplikacijama. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

Vodolija

Ljubav: Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite ono što dobijate. Posao: Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Sačuvajte poslovne interese. Zdravlje: Obratite pažnju na snove.

Ribe

Ljubav: Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje i partnerovu podršku, razmislite sta je pravi povod. Posao: Previše arogancije sa Vaše strane može da komplikuje dogovor vezan za poslovno-finansijsku saradnju. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima, kao dobra relaksacija.