Đorđe je sinoć postao heroj radničke klase: I Tragač skočio od uzbuđenja kad je sam uspeo da osvoji 620.000 dinara

Đorđe Jović, pobednik sinoćne epizode kviza „Potera“, oduševio je gledaoce, voditelja Jovana Memedović, ali i samog tragača Milana Bukvića, koji je nakon završnice momentalno ustao, aplaudirao i srdačno mu čestitao.

Đorđe ima 50 godina i dolazi iz Zrenjanina. Zaposlen je kao knjižar. U finalnoj poteri se našao sam i osvojio neverovatnih 620.000 dinara, a osim impozantnim znanjem, Đorđe se izdvojio i jednom rečenicom koja je oduševila i mnoge korisnike društvenih mreža.

Kada ga je voditelj Jovan Memedović upitao da li će nakon pobede u „Poteri“ postati heroj iz Zrenjanina, Đorđe se nasmejao i dao upečatljiv odgovor da će biti „heroj radničke klase“.

Ovaj momenat je uočila i zabeležila Ružica Petronijević, urednica emisije „Pusti brigu“, koja se emituje na Kurir televiziji, te ga je podelila na Instagramu uz komentar:

„Jao, kakva epizoda „Potere“! Jedan takmičar pobedio, cela ekipa mu aplaudirala. Pitaju ga da li je postao heroj, a on odgovara: „Heroj radničke klase iz Zrenjanina“, napisala je Petronijevićeva i podelila na Instagram storiju.

Izvor: espreso.co.rs