Đorđe Đoković ispričao detalje iz sale: „Prisustvovao sam porođaju – strašno nešto“ – Nije mogao da zadrži suze

Đorđe Đoković, najmlađi brat najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, i njegova supruga Saška Veselinov Đoković, postali su roditelji dečaka Aleksandra, a ponosan otac je dolazak na svet proslavio u velelepnoj vili u Rumi.

Za dobru atmosferu na slavlju bila je zadužena Aleksandra Prijović, a porodica Đoković veselila se i uz pevačicu Mariju Mikić, koja je u poodmakloj trudnoći.

Ponosna novopečena mama Saška je sada objavila i emotivan VIDEO sa slavlja, na kojem je Đorđe zaplakao kada se zahvalio svima koji su došli da proslave sa njima Aleksandrov dolazak na svet.

„Prijatelji dragi, hvala vam što ste došli“, najpre se obratila sada trostruka baka Dijana.

„Hvala svima što ste došli i da pošaljemo jedan veliki pozdrav i zahvalnost Saški. Prisustvovao sam porođaju, strašno nešto. Stvarno je neverovatan osećaj biti prisutan… „, ispričao je Đorđe, ali su ga emocije savladale i zaplakao je od sreće.

„Nakon svega što sam video, mi muškarci smo …. da ne budem vu1garan. Mi treba da budemo ponosni i zahvalini ženama šta sve čine za nas“, dodao je Đorđe, očigledno još uvek pod utiskom iz porođajne sale.

Izvor: kurir.rs